044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29
ТОП-10 найкращих аеропортів у 2020 році

Головний критерій, який враховувався у складанні списку — надання якісних послуг. Також брали до уваги зовнішній вигляд та місце розташування. Результати були представлені в онлайн-трансляції.

На першій позиції опинився Міжнародний аеропорт Чангі у Сінгапурі. Чангі обслуговує рейси понад 100 авіакомпаній, у тому числі 5 сінгапурських - Singapore Airlines, SilkAir, Scoot, Tigerair та Jetstar Asia. Всередині аеропорту є тематичні парки – Парк кактусів у Терміналі 1, Чарівний сад, Парк орхідей та Парк соняшників у Терміналі 2, та Галерея метеликів у Терміналі 3, а також вертикальний сад.

На другому місці - Міжнародний аеропорт Ханеда в Японії. В аеропорту 3 термінали: 2 для внутрішніх рейсів та 1 міжнародний. В одному розташовані зона торгівлі, ресторан та оглядовий майданчик на даху будівлі. Інший термінал порадує рестораном на даху, готелем на 387 номерів та скляними ліфтами, два з яких знаходяться із зовнішнього боку будівлі та дозволять помилуватися аеродромом з висоти.

У трійці лідерів - Міжнародний аеропорт Хамад у Катарі. Оскільки аеропорт знаходиться в пустелі, він зроблений у вигляді оази. Більшість оформлена за допомогою водних споруд, а також тропічних рослин. В аеропорту є велика кількість зон для релаксації та розваг, щоб скоротити час в очікуванні рейсу.

До ТОП-10 також увійшли: Міжнародний аеропорт Інчхон (Південна Корея), аеропорт Мюнхена (Німеччина), Міжнародний аеропорт Гонконгу, Міжнародний аеропорт Наріта (Токіо, Японія), Міжнародний аеропорт Тюбу (Японія), Амстердамський аеропорт Схіпхол (Нідерланди) , Міжнародний аеропорт Кансай (Японія).


Ресурс: https://www.worldairportawards.com/worlds-top-100-airports- 2020/

Подбор тура
Пошук