044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29
Туристичний календар

Відпочинок в інших країнах стає популярнішим з кожним роком, але куди краще відправитися в ту чи іншу пору року? Ми пропонуємо вам інформацію за найкращими туристичними напрямками для будь-якого місяця. Туристичний календар, який описує курорти у різні місяці, допоможе вам краще спланувати свій відпочинок.

Відпочинок у листопаді

C приходом листопада Найбільш популярними стають курорти в спекотних країнах, більшість з яких розташовані досить далеко. У Європі відкривається гірськолижний сезон, хоча на початку місяця не всі гірськолижні курорти відкриті. В Єгипті настає ідеальна погода для відпочинку, як і в ОАЕ. Також можна відпочити в Марокко або Іорданії. Зростає потік туристів до Південно-Східної та Південної Азії, причому особливою популярністю користується Таїланд. Також багато хто відправляється в Індію, ШріЛанку, на острів Хайнань в Китаї, або на Мальдіви. Прекрасна погода стоїть і на островах Карибського моря - в Домінікані та на Кубі. Любителі екзотики можуть відправитися на Маврикій, Сейшели або в Кенію. З далеких напрямків можна вибрати Бразилію.


Відпочинок у грудні

Грудень - чудовий час для відпочинку. Прекрасна погода на численних морських курортах, а в Європі працюють гірськолижні курорти. Наприкінці місяця перед Новим Роком ціни скрізь різко зростуть. У Єгипті ще можна відпочивати, хоча там вже не так жарко. Також можна відправитися на відпочинокв ОАЕ, Йорданію або Марокко.З далеких напрямків популярні Таїланд. Індія, Шрі-Ланка, Китай, Мальдіви, а також Куба та Домінікана. Можна відправити в Кенію, на Сейшели або Багами. Чекають на гостей гірськолижні курорти в Австрії, Андоррі, Італії, Франції, Швейцарії, Туреччині, Болгарії, Іспанії. Для екскурсій Європою холоднувато, але можна поєднати пляжний відпочинок з екскурсіями в далеких країнах - Індії, Мексиці, Бразилії, Непалі, Йорданії, Таїланді, Китаї.


Відпочинок у січні

У січні є багато можливостей чудово відпочити, хоча на початку місяця ціни великі, а всі хороші місця розібрані. Ви можете відправитися на гірськолижні курорти, відпочити біля теплого моря в далеких країнах, або відвідати екскурсії в цікавих місцях. Якщо ви зможете перенести поїздку на другу половину січня, то зможете суттєво заощадити. Пляжний відпочинок доступний в Єгипті та ОАЕ, але краще відправлятися подалі - в Таїланд, на Мальдіви, Кубу, Домінікану, Індію, Шрі-Ланку, Китай, В'єтнам, Мексику та багато інших тропічних курортів. З гірськолижних курортів найбільш популярні Австрія та Андорра, хоча відмінні траси є в Італії, Франції, Швейцарії, Туреччині, Болгарії, Іспанії та інших країнах. Крім екскурсій Європою в січні можна відправитися на екскурсії в більш далекі місця - в Індію, Непал, Ліван, Йорданію та Ізраїль.


Відпочинок у лютому

Лютий відрізняється широким вибором місць для відпочинку. У Європі можна покататися на гірських лижах, а для пляжного відпочинку доведеться податися трохи далі. У Єгипті погода досить вітряна, але відпочивати на пляжах можна. Також потрібна погода в ОАЕ, Йорданії, Марокко. З далеких курортів найпопулярніші Таїланд, Індія, Шрі-Ланка, Китай, В'єтнам. Також відповідний кліматв Домінікані та на Кубі, в Мексиці та Бразилії, можна відправитив Бірму, Камбоджу, Лаос або Кенію. Прекрасний відпочинок можливий на островах - Мальдівах, Багамах, Філіппінах. В Європі можна відпочити на гірськолижних курортах Австрії, Андорри, Італії та інших країн.


Відпочинок у березні

У березні ще рано вирушати на найближчі морські курорти, а на далеких напрямках сезон скоро закінчиться, але поки що стоїть хороша погода і пропонуються тури за помірними цінами. Хороша погода для відпочинку в Єгипті, зимові вітри вже припинилися. Також можна відпочити в ОАЕ, Йорданії або Марокко. З далеких країн користуються популярністю Таїланд,Індія, Шрі-Ланка, Китай, В'єтнам, Мальдіви, Філіппіни, а також Бразилія, Мексика, Кенія, Куба та Домінікана.


Відпочинок у квітні

У квітні у мандрівників великий вибір - можна відправитися в далекі країни, а можна відпочити набагато ближче, адже на найпопулярніших напрямках починається новий сезон. У квітні вже можна відправлятисяу Туреччину, хоча поки що тут часом прохолодно, зате в Єгипті стоїть прекрасна погода, не така спекотна, як влітку, але й не прохолодна, як узимку. Також можна чудово відпочити в ОАЕ, Йорданії, Ізраїлі або в Марокко. Прекрасна погода стоїть на Кубі, в Бразилії, Мексиці та в Домінікані, ідеальний час для відпочинку в Південно-Східній та Південній Азії – в Таїланді, Китаї, В'єтнамі, Індії та Шрі-Ланці.Особливо приємний відпочинок на екзотичних островах – Мальдівах, Маврикії, Сейшелах, Філліпінавх. Також можливі екскурсії Європою та заняття гірськими лижами на ряді європейських курортів.


Відпочинок у травні

Май у наших краях не можна назвати літнім місяцем, але на більшості найближчих курортів вже настав найкращий час для відпочинку. У багатьох країнах півдня Європи стоїть спекотна, але не виснажлива погода, а море досить прогрілося для купання. Також настав найкращий час для екскурсій Європою. Найпопулярніша Туреччина пропонує свої курорти, в Єгипті стоїть чудова погода, не дуже спекотна, готовий прийняти гостей Ізраїль. Майже всі європейські країни, розташовані на Середземному та Чорному морях, готові прийняти відпочиваючих. Ви можете відправити в Іспанію, Грецію, Італію, Хорватію, Чорногорію, Болгарію, а також на Кіпр. Для любителів таласотерапії рекомендуємо відвідати Туніс. З далеких напрямків підходяща погода у В'єтнамі, на островах Балі і Маврикій, Сейшелахі на Мадагаскарі.


Відпочинок у червні

Червень знаменує початок літа, при цьому ще не настав пік відпусток, так що на популярних курортах ще не так багатолюдно, а ціни не виросли до своїх максимумів. Найбільш популярний відпочинок в Туреччині, а в Єгипті вже наступають досить спекотні дні. Найкращий сервіс пропонують європейські курортив Іспанії, Греції, Італії, Хорватії, Чорногорії, Болгарії, на Кіпрі, можна відправитися на рибалку до Фінляндії. Також підходяща погода для відпочинку на Мальті і в Тунісі. З далеких напрямів можна побувати на екзотичних островах - Балі, Маврикій і на Мадагаскарі.


Відпочинок у липні

З настанням липня починається сезон відпусток, тури на популярні курорти дорожчають, а місця у найкращих готелях давно розібрані. При цьому на більшості курортів стоїть спекотна погода, а на деяких навіть дуже спекотна. Найбільшою популярністю користуються курорти Туреччини, але приємніша погода на європейських курортах Середземного моря – в Іспанії, Греції, Італії, Хорватії, Чорногорії тана Кіпрі. Також приємна погода стоїть на чорноморському узбережжі Болгарії. Для любителів далеких подорожей можна назвати острови Балі і Мадагаскар, а також Кенію. У липні 2016 надто спекотно для екскурсій Центральною Європою, але можна відвідати Скандинавські країни.


Відпочинок у серпень

У серпні триває сезон відпусток, і на більшості популярних курортів дуже багато відпочиваючих. Хоча вже не так спекотно, як у липні, на узбережжі зберігається тепла сонячна погода. Прекрасний відпочинок пропонують курорти Туреччини, а також південних європейських країн. У другій половині місяця можна вирушати в екскурсії по Європі. Для любителів екзотичних далеких країн можна порадити Балі і Кенію.


Відпочинок у вересні

Вересень – найкращий час для відпочинку біля моря. Більшість туристів повернулися з відпусток, на курортах не так багатолюдно, ціни знизилися, спека спала, але все ще тепло для загоряння та купання. У цей час можна вирушати і на екскурсії Європою. На популярних курортах Туреччини і Єгипту варта чудова погода, як і на півдні Європи або в Тунісі та Ізраїлі. З далеких напрямків підходяща погода для відпочинку на Балі, Маврикії,Мальте та в Кенії.

Відпочинок у жовтні

Жовтень є останнім місяцем на рік, коли в найближчих країнах ще можна відпочивати на морі. При цьому покращується погода і в далеких країнах, тому в жовтні досить великий вибір місць для відпочинку.У Туреччині ще можна відпочивати на пляжах, а в Єгипті встановлюється оптимальна погода для пляжного відпочинку. Хоча в Європі вже не так спекотно, на островах, що належать європейським країнам, можна чудово відпочити. Також можливий відпочинок в Тунісі, Марокко, Ізраїлі, ОАЕ,починається сезон в Індії на курорті Гоа та на Шрі-Ланці.Гарна погода стоїть на Маврикії, Сейшелах та в Кенії.




Мегатур
Подбор тура
Пошук