044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01817

Вартість туру та дати під запит.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ☎️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org


5 днів / 4 ночі

Субота:«Київ - Чернівці», Виїзд з Києва п. № 117 о 18:31 до Чернівців.

День 1.«Подорож в епоху лицарської слави: Хотинська фортеця – Кам'янець-Подільський - Бакота».

Прибуття до Чернівців о 07:58. Зустріч гурту на вокзалі. Сніданок. Екскурсія«Замки Буковини та Поділля». Виїзд у Хотинську фортецю,екскурсія фортецею.

  • Хотинська фортецязаснована в середині 13століття князем Данилом Галицьким. Нею володіли і молдавські правителі, і польські королі та турецькі султани. Всі вони залишили тут свій слід. Кріпасті стіни пам'ятають воїнів Дмитра Вишневецького та славну перемогу надтурками Петра Сагайдачного, оспівану істориками та поетами.

Переїзд уКам'янець-Подільський. Екскурсія по старому місту та фортеці.

  • Фортеця наказали звести литовські князіКорятовичі. Споруджена фортеця на високому скелястому березі річки Смотрич для оборони мосту«Біла лань» - єдиного, можливого в'їзду в місто. На сьогоднішній день«Квітка в камені»приваблює туристів більш, ніж сотнею історичних пам'яток, а також своєю геологічною унікальністю, що й сприяло в середні віки будівництву славного міста та неприступної фортеці. Саме в цих двовеличних фортецях, а також в їх околицях був знятий фільм одномісної повісті Миколи Гоголя - «Тарас Бульба», а також безліч шедеврів вітчизняного кінематографа.

Виїзд уБакоту(здійснюється лише у весняно-літній період за хорошої погоди на розсуд керівника групи). Екскурсія в скельно-печернийМихайлівський монастир.

  • Старішим монастирем середнього Подністров'я вважається Бакотський Михайлівський печерний монастир. У Бакоті на високій 120-метровій білій скелі в ХI столітті було створено чоловічий монастир, більшість кімнат якого були в печерах. Навколо і дотепер б'ють триджерела. Сьогодні Бакотою умовно називаються місця вздовж берега Дністра, розташовані по сусідству з залишками монастиря. Повернення в готель "Корал". Вечеря (за бажанням). Вільний час.

    День 2.«Чернівці - Червоногород - Чортків - Тернопіль»

    Оглядова екскурсія по обласному центру Буковини-Чернівцях.

    • Це місто варто уваги туристів з багатьох причин. Заснований на пагорбах мальовничої річки Прут, він приваблює прекрасним ландшафтом, пам'ятниками багатонаціональної культури, архітектурними шедеврами, чарівною атмосферою старовинних вулиць та площ. Блукаючи, Ви відчуєте як загальноєвропейський урбаністичний дух, і самобутність національного буковинського оточення. Знайомство з архітектурними та історичними пам'ятками міста. Відвідування старовинних площ, затишних вулиць та храмів міста – площі Філармонії, Центральної площі, Театральної площі, Драмтеатру ім. О. Кобилянською, аархітектурною перлиною Чернівців по праву вважається ансамбль колишньої Резиденції митрополитів Буковини та Далмації, включений до списку об'єктів всесвітньої культурної спадщини UNESCO.





    Червоногород. Огляд руїнЧервоногородського замку.

    • За століття замок належав російським, литовськимкнязям, татарам, молдавським господарям. Казимир Великий взяв його, а пізніше Владислав Ягайло подарував замок Вітольду. У 1434р Червоногород став королівським містом. Фортеця з червоного пісковика чотирикутна в плані, з чотирма круглими кутовими вежами, була укріплена додатковою лінією зовнішніх стін. Біля фортеці знаходитьсяДжуринський водоспад. Огляд найбільшого водоспаду на рівнинній території України 16метрів! (хороших погодних умовах).

    Переїзд до містаЧортків.Екскурсія уЧортківський замок.

    • Замокзбудований у 16 ​​столітті в стилі неоренесансмагнатами Гольськими для стримування нападів кримських татар та волохів. На початку 20 століття було проведено консервацію замку.

    Переїзд вТернопіль. Пішохідна екскурсія містом.

    • Тернопіль – обласний центр, нар.Серет. Перша згадка про місто у 1540р. Саме тоді король польський та великий князь литовський Сигізмунд 1 видав великому коронованому гетьмануЯну Тарнавському грамоту на володіння землі. Звідси перша назва Тарнопіль, яка була змінена на сьогодні лише в 1944 році. Архітектурні ансамблі центральної частини міста дають уявлення про характер забудови старого Тернополя. Під час пішохідної екскурсії Ви побачите- Тернопільський замок XVI ст., костел монастиря домініканців XVIII ст., Надставну церкву XVI ст., церкву Різдва Христового XVII ст., Театральна площа, історичні вулиці міста.

    День 3.«Збараж - Вишневець - Кременець - Білокриниця»

    Сніданок. Переїзд до містечка Збараж. Екскурсія у Збаразький замок.

    • Визначною пам'яткою міста є так званий Новий замок, якому судилася непересічна історична місія. Будівництво замку пов'язане з іменами останніх з роду Збаразьких - Христофора і Юрія. Замок є типовим прикладом типу palazzo infortezza. Замок сьогодні - туристичний об'єкт, у якому збережено історичний колорит. Унікальними є підземелля замку. У замку експонуються старовинні ікони 17-19в, скульптури послідовників ІоаннаГеорга Пінзеля, зброя, антикварні меблі. ВідвідуванняцерквиПреображення Господнього, пам'ятки архітектури 15 століття.

    Переїзд уВишневець.Екскурсія поВишневецькому замку.

    Родове гніздо першого засновника Запорізької Січі Дмитра Вишневецького, якого згодом охрестили Байдою. Побудований у стилі французького ренесансу його називали Волинським Версалем. У 1846 р. тут зупинявся Тарас Шевченко, у 1848 - Оноре де Балзак. Сьогодні Вишневецький замок один із найкрасивіших замків на території Тернопільщини.

Переїзд до містечкаКременець.Екскурсія містом.

  • Кременець є одним із найдавніших міст на Тернопільщині, відомо ще з періоду Київської Русі. Огляд основних пам'яток архітектури - Парафіяльний костел, Миколаївська церква (XVI століття) з ошатною барочною дзвіницею, Колегіум, жіночий Богоявленський монастир, Замкова гора (Бона) зруїнами Кременецького замку(1536р),знамениті будинки-близнюки. Безперечно, місто залишається дуже цікавим для цінителів середньовічної архітектури. class="Apple-style-span">Білокриницю.Тут знаходитьсяпалац Колонна-Чосновських. Тут же Іван Мазепа тримав до хреста доньку останнього представника могутнього роду Збаразьких – Уршуля.

    Повернення до Кременця. Поселення до готелю. Вільний час. Відпочинок. Нічліг.

    День 4.«Почаїв - Олесько - Підгірці - Золочів - Львів»

    Сніданок. Виїзд в одну з найбільш значущих святинь Православного світу - Почаївську Свято-Успенську Лавру.

    • Другий за значенням в Україні православний монастир після Печерської лаври. Згідно з легендою, монастир заснували монахи Києво-Печерської лаври, які втекли від навали татар у 1240 році. Перша літописна згадка датується 1527 р. У 1675 р. Почаївську лавру брали в облогу турки, але несподівано відступили. Ця подія в народі зараховується заступництві ікони. З 1730 діяла Почаївськадрукарня, що видала 187 книг. Лавра багата настінними розписами, скульптурами та орнаментами.

    Виїзд в Олесько. class="Apple-style-span">Екскурсія в Олеський замок.

    • Олеський замок своїм корінням сягає XIV століття. Минулого це давньоруська фортеця, потім - пишна магнатська резиденція, в якій з'явився на світ польський король Ян ІІІ Собеський, а зараз – філія Львівської галереї мистецтв.

    Переїзд до Підгорецький замок.

    • Підгорецький замок1635 року більше нагадує розкішний палац, ніж неприступну твердиню. Його вчасно бачили всі, чи майже всі жителі колишнього СРСР, можливо, і не здогадуючись, що він розташований в Україні. У фільмі "Д'Артаньян та трімушкетера" він став Лувром. У його минулому – нескінченна низка пишних балів та світських прийомів. Біля замку розташований найкрасивіший костелсв.Йосифа.

    Золочівському замку.

    • Протягом століть замок був фортецею, королівською резиденцією, панською садибою, в'язницею, навчальним закладом. Зараз Золочівський замок - це музей-заповідник. У Золочівському замку Ви не тільки зможете відвідати неприступну середньовічну фортецю, але також відчути неповторний східний колорит, адже на території розташований Китайський палац – один із трьох у Європі.

    Переїзд до міста Львова. Поселення до готелю. Відпочинок.

    День 5.«Жовква - Львів - Личаківський цвинтар»

    Сніданок. Виїзд до містечка Жовква. Екскурсія«Місто фортеця Жовква».

    • Жовква- єдиний зразок збереженого «ідеального» міста-фортеці епохи Ренесансу на території України. Неповторний архітектурний ансамбль міста, в якому після Львова найбільша в області кількість пам'ятників: замок XVI в., костел св. Лаврентія («Малий Вавель»), оборонні споруди, Ринкова площа, Василіанський монастир XVIІ ст., Домініканський собор, а також – старі дерев'яні церкви на початку XVIІ ст. та оборонна синагога у ренесансному стилі. по центральній частині міста епохи Ренесансу. Огляд Ринкової площі, руїн замку, костелу Святого Лаврентія 17ст, Василіанського та Домініканського монастирів. На невеликій території історичного центру міста, сьогодні знаходиться 55 пам'яток архітектури. Повернення у Львів. Пішохідна екскурсія по середньовічного міста Львова.

      • Ви відчуєте себе гостем короля Галичини ДанилаГалицького, увійшовши до гостинно відчинених для Вас міських воріт. Перед Вами будуть: Бернардинський собор і монастир, єврейський квартал іруїни синагоги «Золота троянда», ансамбль Успенської церкви, Королівський і міський арсенал. Домініканський собор, вірменський квартал, де знаходиться вірменський собор ХІV століття та культурний центр «Дзіґа». А далі – серцеЛьвова – площа Ринок та Львівська Ратуша, Римо-католицький собор та Годинниця Боїмів. Костел єзуїтів. Крім того, у вільний час Ви можете відвідати італійські дворики та музей «Королівські кімнати», палац Бандинеллі та Чорний дім, а також аптеку-музей «Під чорним орлом», підземеллями якої можна відчути себе алхіміком і придбатифірмові ліки – «залізне вино».

      Виїзд в історико-меморіальний музей-заповідник «Личаківський цвинтар».

      • Екскурсія«Личаків або поезія в камені», під час якої Ви огляньте одне з найстародавніших європейських кладовищ (виникло в 1786 р.) з його унікальними кам'яними скульптурами, величними сімейними усипальницями та військовими похованнями, що розташовані на території 42 га.

      П'ятниця:«Київ»

      Прибуття до Києва вранці.


        ЗАМКИ УКРАЇНИ – ДЛЯ ВАС – У БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС РОКУ !!!


        Версія для друку Мегатур
    Подбор тура
    Пошук