044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01818

Вартість туру та дати під запит.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ☎️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org

6 днів / 5 ночей

Тип туру: Щотижневий

Субота:Виїзд з Києва п. № 143 (043) до Івано-Франківська о 21:00 (18:30).

День 1.«Знайомство з Прикарпатським та Гуцульським краєм: Станіслав - Коломия»

Приїзд до Івано-Франківська. Зустріч групи керівником о 09.34. Сніданок (шведський стіл) у ресторані готелю «Надія». Оглядова екскурсія обласним центром Прикарпаття – Івано-Франківську.

  • Екскурсійні об'єкти:Майдан Шептицького –пам'ятник Діві Марії – Палац Потоцьких – Площа ринок – площа Міцкевича – Гетьманські Вали – пам'ятник 2000-річчю народження Христа. Відвідування художнього музею, синагоги, кафедрального собору, міської ратуші. Після відвідування Івано-Франківська трансфер в ;" class="Apple-style-span">Коломію.

    • Коломия- центр Покуття, місто - страж гуцульськогоколориту, колиска Західно-Української історії, з справжньою архітектурою, що збереглася з часів правління Австро - Угорської імперії.

    Розміщення в найвідомішому готелі гуцульського краю- «Писанка» ***. Обід в одному із національних ресторанів міста (за бажанням). Екскурсія історичною частиною міста Коломиї, з відвідуванням унікальних музеїв.

    • Музеї Коломиї:«Писанка» – єдиний музей писанки у світі, архітектура та дизайн якого не може не дивувати, тому що музей побудований у формі гігантського яйця (найбільшого яйця у світі ),Музей Гуцульщини(колекцію музею складають гуцульські старовинні речі, понад 22 тисячі виробів з дерева, обробленого металу та шкіри, пряжі, вишивки).
    • Вільний час для прогулянки вечірнім містом. Вечеря в одному з національних ресторанів Коломиї (за бажанням).

      День 2.«Карпатське кільце - Сходження на Говерлу»

      Сніданок. Екскурсія Карпатському кільцю.

      • Живописний маршрут через популярні туристичні центри Карпат. Дорогою зупинка та відвідування чоловічого монастиря Святого Іллі, Ордена Студитів, церква якого побудована з дерева без жодного цвяха. Під'їзд до джерела мінеральної води. Відвідування заповідника з дикими тваринами. class="Apple-style-span">Ворохту.

        • Огляд гірськолижних трамплінів, де у 80-х роках проходили міжнародні змагання зі стрибків з трамплінів.

        Під'їзд на базу«Заросляк».

        • Огляд каскадного водоспаду річкиПрут(80м).Захоплююча подорож-сходження на найвищу точку України – горуГоверла(2061метр над рівнем моря), де Ви відчуєте справжню гордість у досягненніцілі, а панорама мальовничих Карпат подарує Вам незабутню душевну рівновагу.Встановлення прапора, фото на згадку.

        Повернення до готелю«Писанка». Вечеря в одному з національних ресторанів Коломиї (за бажанням). (Підйом на вершину Говерли здійснюється за відсутності снігу, та за хорошої погоди, з метою безпеки, на розсуд керівника групи).

        День 3.«Подорож в епоху лицарської слави: Хотинська фортеця – Кам'янець-Подільський»

        Сніданок. Переїзд до Хотинську фортецю – екскурсія фортецею.

        • Хотинську фортецю -заснований у середині 13 століття князем Данилом Галицьким. Нею володіли і молдавські правителі, і польські королі, і турецькі султани. Усі вони залишили тут свій слід. Кріпильні стіни пам'ятають воїнів Дмитра Вишневецького та славну перемогу над турками Петра Сагайдачного, оспівану істориками та поетами. bold;" class="Apple-style-span">Кам'янець-Подільський – екскурсія по старому місту та фортеці.

          • Кам'янець-Подільську фортецюнаказали звести литовські князі Корятовичі. Споруджена фортеця на високому скелястому березі річки Смотрич для оборони мосту «Лань, що біжить» - єдиного, можливого в'їзду в місто. На сьогоднішній день «Квітка в камні» приваблює туристів більш, ніж сотнею історичних пам'яток, а також своєю геологічною унікальністю, що й сприяло в середньовіччі будівництву славного міста та неприступної фортеці. Іменно в цих двох величних фортецях, а також в їх околицях був сняткинофільм за однойменною повісті Миколи Гоголя - «Тарас Бульба», а також безліч шедеврів вітчизняного кінематографа.

          «Писанка». Можлива вечеря в одній з колиб дорогою до готелю або вечеря в одному з національних ресторанів Коломиї (за бажанням). Відпочинок. Нічліг.

          День 4.«Косовщина – Садиби майстрів – Гора Копілаш – Писаний камінь – Шешорські сріблясті водоспади»

          Сніданок. Виїзд Косовщину – серце гуцульського ремесла через село Пістинь. Екскурсія по резиденції Святого Миколая.

          • ВПістінезнаходитьсярезиденція Святого Миколая на території національного природного парку «Гуцульщина», у затишному куточку Карпатських гір. Під час екскурсії Ви ніби потрапите в казку, побачите багато казкових героїв, познайомитеся з самим Святим Миколаєм, дізнаєтесь як багато робиться подарунків нашим діточкам, які з нетерпінням чекають свята, і завчасно пишуть листи до Святого Миколая зі своїми побажаннями. А також зможете побачити музей новорічних іграшок, де зібрані вони з усього світу! Безперечно, в гостях у Святого Миколая сподобатися як дітям, так і дорослим.

          Переїзд до Косова. Екскурсія по Косову. Відвідуваннясадиб майстрівгуцульського народного мистецтва.

          • Вишивка, писанкарство, виготовлення кептарів (жилеток), гончарство, обробка металу, гуцульські головні убори, пряжі, різання по дереву, і т. д. – Ви зможете не тільки побачити як творяться шедеври майстра, але й безпосередньо спробувати свої можливості, і не виключено, відкрити нові здібності свого таланту.

          Переїзд наБуковецький перевал.

          • Буковецький перевал -(834 м. над рівнем моря), звідси починається захоплюючий піший похід нагору«Копілаш» -унікальні огляди Карпатських хребтів, а також гору«Писаний камінь» -нагромадження величезного каміння довжиною 100 м, і висотою 10 м., (давнє язичницьке святилище).

          Переїзд до селаШешори- мальовниче гуцульське село, де ми з Вами здійснюємо подорож на мальовничіШешорські сріблясті водоспади.

          • Шешорські сріблясті водоспади.Карпатський пляж – влітку гаряче каміння, природні водяні масажі, незрівнянна природна чистота та гармонія. Свою назву вони отримали завдяки потужному голосу і тому, що бризки дуже яскраво поблискують на сонці. Повернення до готелю. Дорогою зупинка біля церкви XVI століття – одна із старовинних гуцульських церков, побудована на скелі над річкою Пістинь.«Вечорниці» у колибі «У вуйка Василя»(вечеря за бажанням). (Піший похід на «Писаний камінь» та «Шешорські водоспади» здійснюється за гарної погоди та наявності часу, на розсуд керівника групи).

            День 5.«Яремче - Скелі Довбуша - Буковель - Женецький водоспад»

            Сніданок. Виїзд до Яремче.

            • Яремче- найпопулярніший туристичний центр Карпат, розташований на березі річкиПрут.Прогулянка Яремче – огляд Яремчанського водоспаду«Пробій»,над яким Ви пройдете мостом заввишки 20 метрів до ринкугуцульських сувенірів. Вільний час для покупки традиційних сувенірів: вишиванок, національних головних уборів, поясів, унікальних дерев'яних скриньок, багато прикрашених різьбленням, хорошим подарунком друзям стантканий лижник з натуральної овечої вовни або теплі домашні тапочки з того ж матеріалу, зверніть увагу. із натуральних матеріалів! А також Ви пройдете біля пам'ятки архітектури початку XX століття - ресторан«Гуцульщина».

            Екскурсійний маршрут наСкеліОлекси Довбуша.

            • Скелі Довбуша- унікальне творіння природи, нагромадження гігантських каменів і брил, що в поєднанні з переплетеними печерами, нагадують кам'яне, первісне століття.

            Виїзд у ТК«Буковель».

            • Буковель - найвідоміший гірськолижний комплекс Прикарпаття. Різноманітність трас, а також інфраструктура Буковеля можна порівняти з багатьма європейськими курортами. Влітку Буковель пропонує своїм гостям не менш цікаві розваги взимку: катання на велосипедах, роликових ковзанах, квадроциклах, катання на конях, прогулянка лісом і т.д. Підйом на оглядовому парнокрісельному підйомнику. Панорама зелених Карпат, яка відкриється вам, просто не може залишити байдужим. Прекрасний огляд усіх найвищих вершин Карпат: Говерла, Петрос, Хом'як, Синяк, Довбушанка, Чорногоський Хребет, Горгани. Для бажаючих шашлики, гаряче вино, різноманітність ресторанів і кухонь, колиб та саун (за дод. плату).

            Заїзд на -weight: bold;" class="Apple-style-span">Женецький водоспаду Татарові. Вільний час. Повернення до готелю«Писанка». Вечеря в одному з національних ресторанів Коломиї (за бажанням).

            День 6.«Манявський Скит - Містичний водоспад - Таємнича стежка ченців - Івано-Франківськ»

            Сніданок. Виселення з готелю. Подорож у Манявський скит, екскурсія монастирем.

            • Манявський монастиррозміщений у мальовничій гірській ущелині селищаМанява. Тут у лісі на скелі над річкоюзберігся древній монастир-скит 17 століття, засновником якого євиходець з Афона, монах, Йов Княгинецький. Його ще називають - "Український Афон". Він був притулком для двох сотень ченців чоловічої статі. На думку багатьох вчених, саме у скиті Манявському похований гетьман Іван Виговський, оскільки він особисто просив про це за життя. Площа монастиря має підземні склепінні пивниці, справжні лабіринти з таємними виходами біля гори, з'єднувальними переходами між будівлями. bold;" class="Apple-style-span">Блаженного Каміння, джерела святої життєдайної води.

              • Блаженний камінь - це, на думку віруючих, місцемолитви та очищення від скверни, це перше житло (скит), де поселилися "перші апостоли карпатського Підгір'я".

              Подорож на один з найказковіших і загадкових карпатських водоспадів -Манявського водоспаду.

              • Манявський водоспад - дивовижне, історичне, язичницьке місце, глибока ущелина між обривистих скель, куда сонце заглядає дуже рідко і не надовго, в істину містичне місце. . каскад з 3-х водоспадів заввишки 18 м, один з найвищих у Європі. За переказами, вода ця омолоджує тих, хто тут викупався, тому що колись тут було капище язичницьких богів, які були покровителями молодості. Що б там було, але чиста гірська вода точно не нашкодить здоров'ю людей, які там купалися. Водоспад спадає вниз, поділяючись на 2 частини: ліву - широку частину і праву - вузьку, праворуч від цієї частини з флішевих порід капають маленькі краплі, як дощ.

              Трансфер на вокзал до Івано-Франківська. Виїзд до Києва поїздом №044 о 22:37.

              Субота:Приїзд до Києва о 09:35.


                ЧАРІСТЬ КАРПАТ – ДЛЯ ВАС – У БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС РОКУ !!!

                Версія для друку Мегатур
    Подбор тура
    Пошук