044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 00314

Розташування:в центрі Канн на набережній Круазет, за кілька хвилин ходьби від Палацу фестивалів, за 5 хвилин їзди від залізничного вокзалу, за 30 хвилин їзди від міжнародного аеропорту Ніцци.

Готель:349 номерів, включаючи 84 номери категорії suite, 3 ресторани, бар, пляж, відкритий басейн, SPA-центр, тренажерний зал, йога, дитячий клуб, 17 конференц-залів (до 500 осіб), бізнес-центр, кінотеатр, послуги консьєржа.

Ресторани та бари: Fouquet's Cannes - ресторан. Середземноморська кухня. Є відкрита тераса. Вид на Палац фестивалів. Відкрито щодня з 07:00 до 22:30.
La Petite Maison de Nicole – ресторан. Кухня Ніцци. Є відкрита тераса. Відкритий щодня з 7:30 до 22:30. B.Sud – ресторан. Середземноморська кухня. Є відкрита тераса. Розташований на пляжі. Вид на море. Bar Gallery – гарячі закуски, коктейлі, шампанське. Відкритий щодня з 09:00 до 00:00.

SPA-центр:4 процедурні кабінети, сауна, парна, аромотерапія, процедури для обличчя та тіла. Косметика Sisley.

ОПИС НОМЕРІВ

У номері:кондиціонер, кабельне телебачення, DVD-плеєр (за запитом), WI-FI доступ в Інтернет, телефон, голосова пошта, міні-бар, сейф, фен, халати, капці.

Superior room(20 кв. м): спальня, ванна кімната. Вид на місто.

Deluxe room(25 кв. м): спальня, ванна кімната. Вид на місто. Можливе поєднання номерів даної категорії.
Deluxe sea view (partial sea view) room(28 кв. м): спальня, ванна кімната. Частковий вид на море. Можливе поєднання номерів даної категорії.

Prestige sea view room(30-35 кв. м): спальня, ванна кімната. Вид з фронту на море. Можливе об'єднання номерів.

Junior suite(40 кв. м): спальня з вітальнею, ванна кімната. Вид на місто. Можливе поєднання номерів.

Junior sea view suite(45 кв. м): спальня з вітальнею, ванна кімната. Панорамний вид на море. Можливе поєднання номерів.

Junior suite prestige sea view terrace (45 кв. м): тераса, спальня з вітальнею, ванна кімната. Вид на море.

Superior suite(50 кв. м): вітальня, спальня, вбиральня, ванна кімната. Розташовані на сьомому поверсі. Можливе поєднання номерів.

Deluxe sea view suite(60 кв. м): вітальня, спальня, ванна кімната. Вид на море.

Superior sea view suite(50 кв. м): вітальня, спальня, ванна кімната. Розташовані на сьомому поверсі. Вид на море.

Prestige sea view terrace suite(75 кв. м): тераса, вітальня, спальня, вбиральня, ванна кімната. Вид на море та Палац фестивалів та конгресів.

Double deluxe sea view suite(60 кв. м): балкон, вітальня, 2 спальні, 2 ванні кімнати. Вид на море.

Double prestige sea view terrace suite(150 кв. м): тераса, вітальня, 2 спальні, 2 ванні кімнати. Вид на море, Лерінські острови та Палац фестивалів та конгресів.

Michele Morgan suite(85 кв. м): тераса, вітальня, 2 спальні, 2 ванні кімнати. Вид на море.

Riviera suite(180 кв. м): вітальня, 2 спальні, 2 ванні кімнати (кожна - з ванною та душовою кабіною). Вид на море.

Melodie suite(150 кв. м): вітальня, 2 спальні, 2 ванні кімнати. Розташований у східному крилі. Вид на море. Послуги персонального камердинера.

Christian Dior suite(450 кв. м): тераса, вітальня, їдальня, 2 спальні, 2 ванні кімнати. Додатково: домашній кінотеатр. Розташований на 6-му поверсі в західному крилі готелю. Вид на море, басейн і Палац фестивалів та конгресів. Послуги персонального камердинера.

Majestic Barriere suite(450 кв. м): тераса (150 кв. м) з відкритим персональним басейном, вітальня, їдальня, 2 спальні, кімната для заняття фітнесом із сенсорним душем , вбиральня, 2 ванні кімнати. Додатково: домашній кінотеатр. Розташований на сьомому поверсі. Вид на море, Лерінські острови та Палац фестивалів та конгресів. Послуги персонального камердинера.

Наша команда завжди до Ваших послуг. З радістю відповімо на всі запитання.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ☎️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org


Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук