044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 00311

Готель розташований на набережній Круазет в центрі Канн, за 30 хвилин їзди від аеропорту Ніцци.

Високий статус готелю підтверджує і гостьова книга – у його сьютах неодноразово зупинялися зірки світового кіно під час візиту на Каннський фестиваль. На гостей чекають затишні, красиво оформлені номери. Джакузі, шампанське, вид на найзнаменитіший курорт Лазурного берега – у такій обстановці можна відчути себе знаменитістю. У ресторані готелю порадують гурманів – тут можна насолодитися вишуканими стравами італійської, японської та французької кухні, а заразом і помилуватися незабутніми панорамами… Якщо доведеться згадати роботу, у розпорядженні гостей бізнес-центр та конференц-зали з усім необхідним обладнанням. А завершити насичений подіями або повний приємних розваг день можна прогулянкою по центру Канна або візитом в казино готелю. (до 820 осіб), парковка, послуги консьєржа.

Ресторани та бари: JW Grill Cannes - ресторан. Страви на грилі, різні сорти м'яса, морепродукти, салати, десерти, коктейлі. Багата винна карта. Панорамний вид на море. У ресторані є бар. Відкритий щодня для сніданків з 6:30 до 11:00 (у суботу та неділю – з 7:00), обідів з 12:00 до 14:30 та вечерь з 19:00 до 22:30. У другій половині дня також подають закуски. Бар відкритий щодня з 10:00 до 2:00. Le Panorama rooftop bar – бар на даху. Охолоджувальні напої, закуски. Панорамний вид. Відкритий у літній сезон.

ОПИС НОМЕРІВ

У номері:кондиціонер, телевізор, телефон, Wi-Fi доступ в Інтернет, сейф, обладнання для приготування чаю або кави, праска та прасувальна дошка, фен, халати та капці.

Deluxe room city view (ex. Superior room city view) (28 кв. м): спальня з ліжком king-size або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною та душем . Вид на місто. Можливе поєднання номерів.

Deluxe room garden view (ex. Superior room garden view)(28 кв. м): спальня з ліжком king-size або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною та душем . Вид на сад.

Deluxe room partial sea view (наприклад, 28 кв. м): спальня з ліжком king-size або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною і душем. Частковий вид на море.

Deluxe room sea front(28 кв. м): спальня з ліжком king-size або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною та душем. Вид на море.

1-bedroom suite (ex. 1-bedroom suite city view)(62 кв. м): вітальня, спальня з ліжком king-size або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною та душовою кабіною. Можливе поєднання номерів.

Prestige suite(65 кв. м): вітальня, спальня з ліжком king-size або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною та душовою кабіною. Можливе поєднання номерів.

Prestige suite sea front(62 кв. м): балкон (12 кв. м), вітальня, спальня з ліжком king-size, ванна кімната з ванною та душовою кабіною. Вид на море. Можливе поєднання номерів.

Terrasse suite(65 кв. м): тераса (30 кв. м), вітальня, спальня з ліжком king-size, ванна кімната з ванною та душовою кабіною. Вид на море. Можливе поєднання номерів.

Ambassador suite(90 кв. м): тераса (40 кв. м), вітальня, спальня з ліжком king-size, ванна кімната з ванною та душовою кабіною. Вид на море. Можливе поєднання номерів.

Presidential suite 2-bedroom(170 кв. м): тераса, вітальня з обідньою зоною (стіл на 10 персон), 2 спальня (одна - з ліжком king-size, друга - з двома окремими ліжками), 2 ванні кімнати (кожна - з ванною та душовою кабіною). Можливе поєднання номерів.

Наша команда завжди до Ваших послуг. З радістю відповімо на всі запитання.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ☎️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org


Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук