044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 00312

Почніть свій день під променями сонця і в атмосфері Le Suquet - старого кварталу Канн. Це незвичайний брукований район всього за 6 хвилин ходьби від готелю. Зробіть зупинку, щоб скуштувати свіжі страви одного з численних чарівних місцевих ресторанів, а потім прогуляйтеся набережною Круазетт. Пройдіться слідами зірок світової величини на цій гламурній алеї знаменитого Канського кінофестивалю.

Любителі історії можуть відправитися в Musée de la Castre — середньовічний замок, розташований за 5 хвилин ходьби, де на відвідувачів чекають середземноморські та близькосхідні артефакти.

Власний приватний пляж є однією з унікальних визначних пам'яток готелю .

Пляж Maëma Beach розташований лише за кілька кроків від фойє. Цілком можливо, що ви порахуєте пізній сніданок на цьому пляжі найкращими хвилинами свого перебування в Каннах. Ви відкриєте для себе передові приміщення для фітнесу, басейн та спа з різноманітними розкішними послугами. Відновіть свою енергію за допомогою обгортань тіла з водоростями або процедур на основі морської солі. Просторі, провітрювані номери з шикарною постільною білизною створюють атмосферу розкоші з нотками романтики, а будильники зі світлотерапією забезпечують м'який початок дня під час відпустки або робочого відрядження. приголомшливий вид на Канни в нічні вогні. Наш ресторан біля басейну LeBio спеціалізується на легких обідніх стравах, а ресторан 30 ° Celsius подає неймовірні сніданки (шведський стіл) з розширеним меню. Панорамний бар-салон - це те місце, де після довгого дня пригод можна милуватися заходом за келихом коктейлю. Проведіть свій наступний робочий захід у незабутній обстановці на тлі Середземного моря в одному з 5 конференц-залів з великими вікнами. Створіть усі необхідні умови відповідно до вашого власного бачення заходу за допомогою професійної команди організаторів.

Наша команда завжди до Ваших послуг. З радістю відповімо на всі запитання.

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ☎️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org



Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук