044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01615

На високому північному березі озера Пуулавесі височить чудовий котедж під назвою Сірппілахті. На гостей котеджу чекає тут комфортний відпочинок, тиша і спокій, а також дивовижна краса північної природи.

Для дітей тут обладнаний невеликий піщаний пляж, та й сам двір котеджу чудово підійде для дитячих ігор. Рибалити можна почати вже з причалу, а за грибами та ягодами зовсім ходити не треба.

У котеджі три ізольовані спальні (дві з яких розташовані на другому поверсі) та об'єднана з кухнею та їдальнею вітальня.

На другому поверсі крім двох спалень розташований просторий хол з розкладним двоспальним диваном та запасний ліжком. Також тут знаходиться один із двох туалетів котеджу. Двері холу ведуть на просторий балкон, з якого відкриваються чарівні види на озеро. На першому поверсі також розташовані душова кімната, туалет та електрична сауна.

Традиційна сауна, що топиться на дровах, стоїть прямо біля озера. Влітку завдяки розкладному дивану кімната відпочинку берегової сауни може бути четвертою спальнею.

Дільниця, на якій розташований котедж, являє собою пологий схил з величезною кількістю чагарників та укріпленим берегом. На березі стоїть традиційна фінська дров'яна сауна, в якій буде приємно попаритися будь-якої пори року. У кімнаті відпочинку берегової сауни ви знайдете диван, на якому влітку за бажанням можна розмістити двох людей.

У принципі, під час відпочинку на Дачі Еміля можна на якийсь час забути про поїздки в магазин за продуктами: рибу можна спіймати в озері, у лісі назбирати грибів та диких ягід, а на фермі, розташованій за 600 метрів від котеджу, придбати картоплю , полуницю, мюслі і навіть зроблені тут же натуральні солодощі. Крамниця при фермі працює весь липень.

Інтер'єр самого котеджу витримано у стилі старовинної фінської садиби. Дві стіни будинку обрамляють просторі тераси, сидячи на яких можна годинами милуватися казковою північною природою. Чудові краєвиди відкриваються і з балкону котеджу. На першому поверсі котеджу знаходяться кухня, вітальня, сауна, душова кімната та туалет. На другому поверсі – три спальні, туалет, а також хол з розкладним диваном.

Гребні човни та підвісні мотори

На озері можлива оренда додаткових човнів із мотором або без. На озерах, де використання бензомоторів заборонено, ви можете взяти на прокат електродвигун із двома акумуляторами та зарядним пристроєм. А любителям активного відпочинку ми готові запропонувати каное.

Silver Colibri

Silver Colibri - алюмінієвий човен і оснащений двигуном потужністю 20 кінських сил. Нормальний період оренди становить один тиждень. Човен вміщує до чотирьох осіб, але оптимальний для двох або трьох рибалок. Човен оснащений графічним плотером HUMMINBIRD HELIX 5 CHIRP GPS G2 та рибою. На плоттері показані офіційні маршрути на човнах озера Кійвесі та озеро Пуула. Ми рекомендуємо дотримуватися цих маршрутів.

Alutroll

Alutroll – це збудований у Фінляндії алюмінієвий рибальський катер. Використовується для риболовлі із гідом. Довжина – 605 см, а ширина близько двох м. Катер вміщує шість осіб та оснащений двигуном Suzuki потужністю 140 к.с.

Судно обладнано за останнім словом техніки. Для зручності рибалок тут аж три ехолоти: Lowrance HDS 10”, ехолот-картплоттер Lowrance 7” Touch та Lowrance 7” HDS. Автопілот Raymar – триматиме катер на курсі навіть тоді, коли ви будете зайняті уловом. Вчасно тролінгу ми використовуємо даунрігери Scotty та власники для вудилищ Rosteri.fi. Вчасно рибалки на спінінг катер стоїть на місці завдяки двигуну Minnkota Riptide iPilot, оснащеному GPS-навігацією.

Понтонний катер

Понтонний катер ви можете взяти напрокат для самостійної риболовлі або просто водної прогулянки

Buster X та XS

Довжина 5,25 м - Ширина 2,01 м. Двигун 20к.с.

Вартість оренди котеджів 1119 євро/тиждень до 1684 євро/тиждень залежно від сезону та класу котеджу.

Особливо оплачується фінальне прибирання та постільна білизна.

Весельний човен входить у вартість котеджу

Човен з мотором 4лс - 200 євро

Катер Silver Colibri - 600 євро

Катер Buster XS - 880 євро

Рибальська ліцензія від 15 євротижденьосіб

Вартість 6-годинної риболовлі з гідом від 590 євро/група. Катер вміщує близько 5 осіб


Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук