044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01228

Елегантні просторі номери та сьюти виконані в індивідуальному стилі, що гармонійно поєднує в собі тірольські традиції та високі технології. З вікон відкриваються панорамні краєвиди Альп. A-ROSA Kitzbuhel славиться вишуканою гастрономічною кухнею. Ресторан Heimatliebe отримав зірочку у знаменитому гіді «Мішлен». Готель є ідеальним місцем для любителів зимових та літніх видів спорту. Він знаходиться навпроти знаменитих гірськолижних схилів курорту та неподалік гольф-клубу. Тут створені всі умови для занять гірськими та рівнинними лижами, сноубордом, санним спортом, керлінгом, велосипедним спортом, гольфом та тенісом. У чудовому SPA-центрі, відзначеному престижним виданням Relax Guide, можна пройти курс оздоровчих процедур та підняти життєвий тонус. Велика увага приділяється східній терапії, особливо аюрведі, та таласотерапії. A-ROSA Kitzbuhel – відмінний вибір для поціновувачів спокійного відпочинку в атмосфері справжньої розкоші.
Розташування:
біля підніжжя гір Ханенкамм і Кіцбюель Хорн, за 79 км від Зальцбурга.
У готелі:
151 номер, 3 ресторани, 2 бари, відкритий та закритий басейн з морською водою, дитячий басейн, SPA-центр, перукарня, тренажерний зал, бізнес -центр, 5 конференц-залів (до 150 осіб), дитячий клуб, послуги няні, гараж. Неподалік: гірські та рівнинні лижі, сноуборд, санний спорт, керлінг, велосипеди, гольф (9 лунок), теніс.

Ресторани та бари:
Heimatliebe - місцева гастрономічна кухня. Відкрито з 7.00 до 21.30 з четверга до понеділка.Monti e mare - місцева та адріатична кухня. Багатий вибір вин. Відкрито з травня до жовтня з 9.00 до 22.00. Вид на замок.
Bar at the Market Place – бар. Жива музика. Є камін, відкрита тераса. Вид на гори. Відкрито з 10.00 до 01.00.
SPA-центрсауна, біо-сауна, римська лазня, турецька лазня, парна, джакузі, крижаний грот, холодна та гаряча купіль, душ «Виши», морські ванни , масаж, йога, пілатес, аквааеробіка, аромотерапія, аюрведа, стоунтерапія, таласотерапія, косметика – Kanebo, Thalgo, Clarins.
Номери:
23 номери категорії Superior double room, 79 - Executive double room, 8 - Deluxe double room, 5 - Maisonette, 5 - Junior suite, 4 - Family room, 20 – Suite, 6 - Imperial suite, номер категорії A-Rosa suite.

У номері:
кабельне телебачення, радіо, доступ в Інтернет, телефон, міні-бар, сейф, фен, халати, тапочки.

Superior double room(28 кв. м):
спальня, ванна кімната з душовою кабіною.
Double executive room(33 кв. м):
спальня з вітальнею зоною, ванна кімната з душовою кабіною. Деякі номери мають балкон або патіо. Панорамний вид на гори. Можливе розміщення додаткового ліжка.

Deluxe double room (33 кв. м):
балкон або патіо, спальня, ванна кімната з душовою кабіною. Вид на гору Ханенкам. Можливе розміщення додаткового ліжка.

Maisonette(41 кв. м):
двоповерховий номер. На першому поверсі: вітальня, ванна кімната з душовою кабіною. На другому поверсі: спальня, туалетна кімната. Вид на гольф-поле. Можливе розміщення додаткового ліжка.

Junior suite (43 кв. м):
спальня з вітальнею, ванна кімната з ванною і душовою кабіною. Деякі номери мають балкон або терасу. Панорамний вид на гори. Можливе розміщення додаткового ліжка.

Family room(47 кв. м):
спальня з вітальнею, ванна кімната з душовою кабіною. Вид на курорт. Можливе розміщення додаткового ліжка.

Suite(53 кв. м):
вітальня, спальня, ванна кімната з ванною та душовою кабіною. Деякі номери мають балкон або патіо. Панорамний вид на курорт.

Kaiser suite(72 кв. м):
балкон або патіо, вітальня, спальня, вбиральня, 2 ванні кімнати (ванна, душова кабіна). Панорамний вид на гори. Можливе розміщення додаткового ліжка.

A-Rosa suite (120 кв. м): вітальня з обідньою та кухонною зонами, 2 спальні, 2 ванні кімнати (одна – з ванною, друга – з душовою кабіною). Панорамний вид на гори. Кімната для прислуги на запит.

Наша команда завжди до Ваших послуг. З радістю відповімо на всі запитання:

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org


Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук