044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01222

Вишукані ресторани пропонують широкий вибір страв французької та австрійської гастрономічної кухні. Бари готелю (в тому числі легендарний Schatzi) користуються величезною популярністю серед гостей та жителів Ішгля. Оздоровитися і пройти курс відновлювальних процедур можна в SPA-центрі готелю Madlein, розташованого по сусідству і з'єднаного з Elisabeth критим тунелем. Готель має елегантні просторі номери та апартаменти, з вікон яких відкриваються мальовничі види Альп. Elisabeth чудово підходить для любителів зимових видів спорту та поціновувачів розкішного відпочинку.

class="Apple-style-span">Розташування:в центрі курорту, поруч зі станцією витягу, за кілька хвилин ходьби від лижної траси, за 70 м від нічного клубу Pacha, за годину їзди від міжнародного аеропорту Інсбрука.<
У готелі:42 номери, ресторан, бар, SPA-центр (закритий басейн, парна, сауна, масаж), парковка.

Ресторан:ELIZA Restaurant - ресторан тірольської кухні. Шведський стіл. Багата винна карта.

ОПИС НОМЕРІВ

У номері: телевізор, Wi-Fi доступ в Інтернет, сейф, міні-бар.

Superior room(30 кв. м): балкон, спальня, ванна кімната з ванною та душем з функцією «тропічний дощ». Можливе об'єднання з номерами категорій Comfort room, Junior suite та Elizabeth suite.

Deluxe (ex.Comfort room)(40-45 кв. м): балкон, спальня, ванна кімната з ванною та душем з функцією «тропічний дощ». Можливе поєднання з номером категорії Superior room. Панорамний вид на Тіроль.

Junior suite(50-60 кв. м): балкон, спальня, вбиральня зона, ванна кімната з ванною та душовою кабіною з функцією «тропічний дощ». Додатково: кавоварка Nespresso. Можливе поєднання з номером категорії Superior room. Панорамний вид на Альпи.

Suite Elisabeth(90-100 кв. м): балкон, передпокій, спальня з вітальнею та обідньою зонами, гардеробна, ванна кімната з ванною та душем з функцією «тропічний дощ» . Додатково: док-станція для iPod, кавоварка Nespresso. Панорамний вид на Альпи та гірськолижні схили. Можливе поєднання номера категорії Superior room.

Наша команда завжди до Ваших послуг. З радістю відповімо на всі запитання:

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org

Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук