044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01219

Елегантна сучасна будівля нагадує традиційні савойські будинки. Дзеркальні вікна та діагональна лінія фасаду надають особливої ​​чарівності зовнішньому оформленню. Зсередини стіни обшиті панелями з різних порід дерева, розташованих у мозаїчному порядку, та облицьовані натуральним каменем. У головному холі стоять пуфи та висять стилізовані оленячі роги. Номери, виконані з елементами скандинавського стилю, витримані у світлих тонах.

До послуг гостей три ресторани. У ресторані Les Enfants Terribles можна скуштувати фірмові страви з Парижа та Межова, а La Laiterie пропонує відвідувачам традиційні страви савойської кухні: фондю та раклетт. Один із трьох барів знаходиться на свіжому повітрі: тут можна не тільки випити келих вина або чашку чаю, але й помилуватися чудовим заходом сонця.

В Altapura чудовий SPA-центр, в оригінальному декорі якого використані вироблені шкіри та стовбури дерев. На площі 1000 квадратних метрів розташовані басейн, сауна, турецька лазня та крижана кімната-голку. Фахівці SPA-центру допоможуть відвідувачам вибрати одну з багатьох оздоровчих процедур, серед яких: різні скраби та обгортання, стоунтерапія, аюрведа та рефлексологія.

Готель чудово підійде для сімейного відпочинку. Тут є дитячий клуб, а спеціальний дитячий консьєрж подбати про цікаве дозвілля маленьких гостей, поки їх батьки на гірськолижній трасі або в SPA-центрі.

Розташування: поряд з гірськолижними схилами, за 112 кілометрів від міжнародного аеропорту Шамбері, за 159 кілометрів від міжнародного аеропорту Женеви, за 183 кілометри від міжнародного аеропорту Ліона.

У готелі: 88 номерів, 3 ресторани (французька, савойська та міжнародна кухні), 3 бари, SPA-центр (7 процедурних кабінетів, відкритий/закритий басейн, джакузі, сауна, хамам, крижаний фонтан, крижана кімната, масаж, скраби, обгортання, рефлексологія, аромотерапія, стоунтерапія, шиацу, аюрведа), тренажерний зал, йога, пілатес, дитячий клуб, бізнес-центр, 2 конференц-зали, WI-FI доступ в Інтернет, послуги консьєржа, гараж, парковка.>

ОПИС НОМЕРІВ

У номері: супутникове телебачення, WI-FI доступ до Інтернету, телефон, док-станція для iPod, міні-бар, сейф, фен.

Classic room (28 кв. м): спальня, ванна кімната з ванною та душем. Розташовані у північній частині готелю.

Club room (28 кв. м): спальня з двоспальним ліжком, ванна кімната з ванною та душем. Вид на гори.

Deluxe room (32 кв. м): спальня з вітальнею (двоспальне ліжко), ванна кімната з ванною та душем. Вид на гори.

Junior suite (32-40 кв. м): спальня з вітальнею (двоспальне ліжко), ванна кімната з ванною і душем. Вид на гори.

Family junior suite (40 кв. м): спальня з вітальнею (двоспальне ліжко), дитяча спальня, ванна кімната з ванною і душем. Вид на гори.

Duplex (50 кв. м): дворівневий номер. Вітальня, спальня, 2 ванні кімнати (одна – з ванною, друга – з душем). Номер має відкрите планування: спальня та ванна кімната не розділені дверима. Вид на гори.

Family suite (Duplex family suite) (50 кв. м): дворівневий номер. Вітальня, 2 спальні (одна – з двоспальним ліжком), 2 ванні кімнати (одна – з ванною, друга – з душем). Номер має відкрите планування: одна зі спалень та ванна кімната не розділені дверима. Вид на гори.

Cocooning suite (50 кв. м): балкон, спальня з вітальнею (двоспальне ліжко), ванна кімната з ванною і душем. Мансардні стелі. Вид на гори.

Наша команда завжди до Ваших послуг. З радістю відповімо на всі запитання:

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org

Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук