044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01218

Розташування: у центрі курорту, поруч із лижними трасами.

У готелі: ресторан, бар, SPA-центр (закритий басейн, хамам, сауна, масаж, процедури для обличчя та тіла), бізнес-центр, Wi-Fi доступ в Інтернет, послуги няні (за запитом), послуги консьєржа , парковка.

ОПИС НОМЕРІВ

У номері: телевізор, телефон, Wi-Fi доступ в Інтернет, iPad (за запитом), сейф, міні-бар, фен.

Comfort room with view view (26 кв. м): балкон, спальня з двоспальним ліжком або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною або душем. Вид на Валь Торанс.

Безкоштовний room with slopes view (26 кв. м): балкон, спальня з двоспальним ліжком або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною або душем. Вид на схили.

Privilege room with view view (32 кв. м): балкон, спальня з двоспальним ліжком або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною. Вид на Валь Торанс.

Privilege room with slopes view (32 кв. м): балкон, спальня з двоспальним ліжком або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною. Вид на схили.

Junior suite with view view (40 кв. м): вітальня, спальня з двоспальним ліжком або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною. Вид на Валь Торанс.

Junior suite with slopes view (40 кв. м): дворівневий номер. На першому рівні: вітальня з каміном, ванна кімната з ванною кімнатою. На другому рівні: спальня з двоспальним ліжком або двома окремими ліжками. Вид на схили.

Split-level suite (Duplex suite) (60 кв. м): дворівневі номери. На першому рівні: балкон, спальня, ванна кімната з ванною кімнатою. На другому рівні: вітальня, спальня з двоспальним ліжком або двома окремими ліжками, ванна кімната з душем. Спальні відкритого типу не відокремлюються дверима.

The Suite (72 кв. м): дворівневий номер. На першому рівні: вітальня з каміном, ванна кімната з душем. На другому рівні: 2 спальні, ванна кімната з ванною.

Private floor (160 кв. м): являє собою об'єднання номерів категорій The Suite, Privilege room with view view, Comfort room with slopes view, Comfort room with view view.

Наша команда завжди до Ваших послуг. З радістю відповімо на всі запитання:

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org

Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук