044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01221

Загальні відомості
Назва «Кохінор» належить легендарному діаманту, який зараз вставлений у корону англійської королеви.

Koh-I Nor знаходиться на висоті 2 364 метри над рівнем моря і може вразити гостей приголомшливими можливостями для гірськолижного спорту та захоплюючими духами Валь-Торанса, які відкриваються з балконів та терас.
У готелі:63 номери, 3 ресторани, бар, SPA-центр (2 басейни, що підігріваються, сауна, хамам, джакузі, соляна кімната, крижаний фонтан, масаж, процедури для обличчя та тіла, косметика (Valmont), фітнес-зал, конференц-зал, WI-FI доступ в Інтернет, дитяча ігрова кімната. послуги няні (за запитом), послуги консьєржа, гараж.

class="Apple-style-span">Ресторани та бари:Le Diamant Noir - гастрономічний ресторан. Страви з використанням гірських трав та спецій. A la carte та фіксоване меню. Вид на гори.L'Atelier d'Eric - ресторан міжнародної кухні. Шведський стіл на сніданок та фіксоване меню на вечерю. Відкритий для сніданків та вечерь.
La Cave - ресторан савойської кухні. Багатий вибір вин.Lounge Bar & Terrace - бар. Коктейлі, віскі, лікери. Є відкрита тераса.

ОПИС НОМЕРІВ

У номері:супутникове телебачення, Wi-Fi доступ в Інтернет, телефон, сейф, міні-бар, кавомашина Nespresso, фен, халати, капці. Можливе поєднання номерів.

North west duo room(26 кв. м): балкон, спальня з двоспальним або двома окремими ліжками, ванна кімната.

Duo room(26 кв. м): балкон, спальня з двоспальним або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною. Вид на схили.

North west privilege room(29 кв. м): балкон, спальня з двоспальним або двома окремими ліжками, ванна кімната.

Privilege room(29 кв. м): балкон, спальня з двоспальним або двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною. Вид на схили.

Superior room(34 кв. м): балкон, спальня з двоспальним ліжком, ванна кімната з ванною. Вид на долину.

Luxury room(36 кв. м): балкон, спальня з двоспальним ліжком, ванна кімната з ванною та душем.

Junior suite mezzanine(41 кв. м): дворівневий номер. Вітальня, спальня з двоспальним ліжком, ванна кімната з ванною. Розташовані на сьомому поверсі.

Junior suite(43 кв. м): балкон, спальня з вітальнею (двоспальне ліжко), дитяча спальня з двома окремими ліжками, ванна кімната з ванною і душем (у деяких номери). Розташовані на 6 та 7 поверсі. Панорамний вид на територію курорту та схили.

Suite (Mezzanine suite)(60 кв. м): дворівневий номер. Балкон, вітальня, 2 спальні, ванна кімната з ванною та душем. Розташовані на 7-му поверсі.

Family room (Connecting family room)(57 кв. м): утворюються при об'єднанні номерів категорій Duo room та Privilege room. Розташовані з 3 по 5 поверх.

Prestige family room(68 кв. м): утворюються при об'єднанні номерів категорій Privilege room та Luxury room. Розташовані з 3 по 5 поверх.

Можливості для катання
Ski in/Ski out

Наша команда завжди до Ваших послуг. З радістю відповімо на всі запитання:

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org


Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук