044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01212

Загальна інформація

Слід зазначити, що глава сім'ї – Мішель Рошеді є віртуозним кухарем, володарем двох зірок гіда Michelin, і, тому, гордість Le Chabichou Куршевель – гастрономічний ресторан, що представляє мистецтво майстра та його напарника Стефана Бюроно, також нагородженого «мішленівськими» зірок. Окрім чудової кухні готель пропонує прекрасні комфортабельні номери різних категорій, шикарний СПА центр з басейном, парними та меню ексклюзивних процедур, затишний піано-бар з каміном, сонячні тераси, чудовий сад, бутіки, та, звичайно, чудові можливості для активного відпочинку та спорту.

Le Chabichou Куршевель дарує незабутній відпочинок у гармонії з казковою природою Альп.

Розташування

Le Chabichou Куршевель розташований поруч із центром Куршевеля, за два кроки від трас Куршевель 1850, за 2,5 години від міжнародних аеропортів Ліона Saint-Exupéry та Женеви Cointrin.

Спа/Центр краси та здоров'я

Готель має розкішний центр Carita Day Spa & Wellness площею 1100 м2, де є критий басейн з гідромасажною зоною, сауна, парна, хамам, крижаний фонтан, соляний грот, зони відпочинку, процедурні кабінети, де запропоновані всілякі процедури з догляду за тілом та особою з використанням ексклюзивних засобів ліній Carita та Decleor.

Спорт та дозвілля

Розташування готелю забезпечує великий вибір зимових та літніх видів спорту: лижі, сноуборд, снігоступи, ковзанка, параглайдинг, альпінізм, туристичні маршрути, нордична ходьба, гольф, гірські велосипеди, теніс, рафтинг, стрільба з лука та багато іншого. Також є свій невеликий фітнес-зал.

Для дітей

У готелі є ігрова кімната. Можлива організація дитячих заходів. Послуги няні (за запитом). Доступ для дітей у СПА у спеціально відведений час. У ресторанах є дитяче меню та ігровий куточок.

Ресторани та бари

Елегантний ресторан із сонячною відкритою терасою представляє кулінарні шедеври від двох шеф-кухарів готелю – Мішеля Рошеді та Стефана Бюроно, нагороджених двома зірками гіда Michelin. До делікатесів пропонується багата карта вин, складена високопрофесійним сомельє. Також є куточок здорового харчування. Le Chabotte - нове стильне бістро з різноманітним меню, баром і живою музикою по вечорам. , відмінний вибір напоїв, а також приємний відпочинок біля каміна та вечора джазової музики.

Проводяться уроки кулінарної майстерності.

До Ваших послуг

Для гостей – конференц-зал, бізнес-послуги, бібліотека, колекція DVD дисків, лижний бутік, сувенірний магазин, магазин домашніх делікатесів Michel Rochedy, гараж, автомобільне паркування, послуги консьєржа, послуги пральні та хімчистки.

Для молодят

Готель пропонує послуги з проведення весільних урочистостей.

Прокат обладнання

У готелі працює спортивний магазин, де можна взяти в прокат або придбати спорядження для лиж та інших видів зимового спорту.

Кімната зберігання лиж та черевиків

У готелі є обігрівається кімната для зберігання лижного спорядження.

Розташування на трасах

Готель розташований на трасі.

Близькість до підйомників

Готель розташований за 100 м від підйомників.


Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук