044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29
Відпочинок у Пилипці (3 дні)

ID: 01215


1 день

10:00збір групи на залізничному вокзалі у Воловці. Поїзд, що рекомендується з Києва до Воловця №081, 017.

Сніданок.

Вирушаємо напрогулянку курортом біля підніжжя Боржавського хребта-другого за висотою в Україні. Під час прогулянки ви зробите фото-стоп біля водоспаду Шипіт. Якщо ви опинились у Пилипці, пропустити красу зимового Шипота просто неможливо:)

Після прогулянки – вільний час для катання на лижах або сноуборді. Якщо у вас немає свого спорядження, ви можете взяти його напрокат на місці. Орієнтовна вартість – 150 грн/день.

Гірськолижний курортПилипецинтенсивно розвивається - це чудове місце для тих, хто не уявляє зиму без катання. Загальна протяжність трас – близько 20 км. Тут є траси різного ступеня складності, найдовша їх розтягнулася на 6 км! Взимку щодня працює ратрак.Гірськолижний курорт Пилипець вважається одним з найкращих місць для позатрасового катання і ідеально підходить для фрірайдерів-початківців.

Повернення до готелю та вечері.

Після вечері - гра в "Мафію".


2 день

09:00 сніданок у готелі.

Сьогоднігірськолижний турпродовжується цілий день відпочинку та катання. Спробуйте піднятися на найвищу точку і з'їхати фрірайдом :) Якщо не хочете кататися - прогуляйтеся засніженим лісом, пограйте в сніжки, пошуршіть снігом, заплющивши очі від сліпучого зимового сонця. А потім зігрійтеся запашним глінтвейном. Адже Карпати просто створені для того, щоб провести тут найзабутнішу зиму :)

Після (або замість катання) на лижах ви можете поваритися в чанах з мінеральною водою або попаритися в лазні. Чани знаходяться біля садиби, де ви живете.

Вечеря в готелі. Після нього – вечір нових ігор:)


3 день

09:00 сніданок у готелі.

Сьогодні продовжуєте відпочинок у Пилипці-катаєтеся і гуляєте до упаду.

Гірськолижний тур у Пилипець добігає кінця. З нетерпінням чекаємо на вас у наших наступних подорожах!

Рекомендуємо придбати квитки на поїзди, що відправляються після 19:00.Рекомендований поїзд до Києва №081.

Вартість туру з людини:

2050 грн

У вартість включено:

  • проїздВоловець-Пилипець-Воловець;
  • проживання в приватних міні-готелях (зручності на поверсі);
  • харчування:3 сніданки, 3 вечері;
  • вхідні квитки до Шипоту;
  • гідгрупи;
  • страховка.

Доплата за одномісне розміщення*:

500 грн/ос.

*Якщо ви хочете поїхати в тур, але у вас немає компаньйона, ми можемо спробувати підшукати вам підселення. На жаль, ми завжди можемо гарантувати підселення. В цьому випадку, не пізніше ніж за 3 дні до початку поїздки, вам потрібно буде доплатити за одномісне розміщення.


Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук