044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 00420

Вік: 8-16 років

Проживання: Станіславов

РАСПОЛОЖЕННЯ:

Дитячий табір "Фрістайл" розташований на території Національного парку Гуцульщина, в центрі Карпат, 90 км від Івано-Франківської та Чернівецької області, за 10 км від міста Косів, в безпосередній близькості гірськолижна траса - гора Михалкова.

КОМФОРТ:

Офіційна база розміщення дитячого табору відпочинку «ФРІСТАЙЛ» – еко-готель «Легенда Карпат» на території Національного парку Гуцульщина. Карпати. Івано-Франківська область.

РОЗМІЩЕННЯ:

У дитячому таборі "ФРІСТАЙЛ" діти проживають у сучасних соснових котеджах – зруб. Кожен котедж поділяється на 2 блоки з окремим входом. У кожному блоці по 2 номери, з вигодами у кожному номері. У кімнаті 2-4 ліжка (одноярусні та двоярусні ліжка), тумбочки, шафа-меблі з натурального дерева. Санвузол обладнаний сучасною сантехнікою (туалет, умивальник, душова кабіна, дзеркало, поличка для предметів особистої гігієни, туалетний папір). 2 рушники - лазневе та для вмивання. Номери теплі. База має власне котельне опалення. Корпус «Радуга» - сучасний корпус, європейського рівня, комфортабельний та затишний. Діти мешкають по 4-5 осіб у номері. Номери категорії з вигодами в номері та 4 номери – блокова система.

ОЗДОРОВЛЕННЯ ДИТЯЧОГО ОРГАНІЗМУ:

Проходить у семи напрямках – екологічно чистий регіон України, надзвичайно чисте повітря змішаного лісу (смереки, бук, тис), наповнене фітонцидами та іонами срібла благотворно впливає на органи дихання, серцеву та нервову системи. екологічне проживання в натуральних зрубах, збалансоване 4-разове харчування, екологічно здорові продукти, харчування та вода. Заняття зимовими видами спорту, режим дня, здорова атмосфера в колективі, корисні та здорові емоції та враження через яскраві фарби природи та спілкування.

МЕДИЦИНА:

У таборі цілодобово чергують лікар та медсестра. Медпункт забезпечений усіма необхідними медикаментами. Табір має договір на обслуговування із Косівською центральною лікарнею. На період поїздки діти застраховані у страховій компанії «Фенікс».

ХАРЧУВАННЯ:

5-разове, смачне, домашня кухня, екологічно чисті продукти харчування. Харчування відбувається у ресторані комплексу. Обслуговування офіціантами.

РЕЖИМ ХАРЧУВАННЯ:

Сніданок 09.00

Обід 13.00

Південь 16.00

Вечеря 19.00

Вечірній чай 21.00

ПРОГРАМА «ФРИСТАЙЛ» - це досконало опрацьована програма, на гірськолижних схилах дітей навчають кваліфіковані інструктори гірськолижної школи «Каштан» під наглядом вожатих та вихователів. Розважальну та спортивну програму проводять професійні інструктори та вожаті. Зимові канікули для здоров'я!

ПРОГРАМА ДИТЯЧОГО ТАБІРА «FREESTYLE»

1 ДЕНЬ. Відправлення з Києва до Івано-Франківська поїздом.

2 ДЕНЬ. Прибуття до Івано-Франківська. Переїзд автобусом до Карпат, селище Кути (90км). Розміщення у таборі «Фрістайл». Сніданок. Програма дня – День знайомств. Гра-квест. Святкова церемонія відкриття зимових олімпійських ігор. Шоу програма.

3 ДЕНЬ. Сніданок. Інструктаж. Виїзд на гірськолижний центр Мігово. Знайомство із гірськолижним курортом, невелика екскурсія. Підбір гірськолижного спорядження. Катання на лижах, сноуборді, сноутюбах, ковзанах. Обід. Далі у програмі - Посвята у лижники та сноубордисти! Вечірнє шоу Craazzy Winter. Вечеря. Дискотека. Вечірнє чаювання.

4-7 ДНІ. Відпочинок на гірськолижному курорті, з катанням на лижах, санках, сноубордах, снігокатах, ковзанах, екскурсії та дискотеки. У програмі табору: спортивні змагання, «Різдвяний фестиваль», українські народні гуляння, «Happy Marry NEW YEAR», Hutsul DAY, КВЕСТ, останній концерт «Buy Carpathians - До побачення, Карпати!» Різдвяний концерт, конкурс «Світ казкових чудес».

8 ДЕНЬ. Сніданок. Екскурсія до Коломиї. Відвідування музею «Гуцульщина» та музею «Писанка». Смачне чаювання в австрійській кондитерській. Переїзд до Івано-Франківська. Відвідування аквапарку "Цунамі". Вечеря у ресторані аквпарку. Отримання сухого паяння, від'їзд до Києва.

9 ДЕНЬ. Прибуття в Київ на залізничний залізничний вокзал.

КАТАНІЯ НА ГІРНИЧОМУ КУРОРТІ «МИГОВО»

ЧОМУ МИ ВИБИРАЄМО КАТАННЯ НА МІГОВО?

Гірськолижний курорт Мігово розташований біля східних схилів Карпатських гір.

Професійні траси з освітленням, розвинена інфраструктура.

Гарні професійні траси як для лижників-початківців, так і для справжніх екстремалів.

Є траса для сноутюбінгу – гумові плюшки, на яких люблять кататися діти.

Льодова ковзанка.

ЯК ПРОХОДИТЬ КАТАННЯ?

Діти формуються у невеликі групи та зі своїм куратором та інструктором підбирають собі лижі (борди, ковзани).

Катаємося ми 4 -5 годин на день, залежно від віку та бажання дитини.

Діти можуть вибирати кататися на лижах або на бордах, плюшках або на ковзанах.

Прокат гірськолижного спорядження входить у вартість путівки.

Додатково оплачується СКІ ПАС (ми не включали у вартість СКІ пас, тому що маленькі та початківці кататися діти, можуть кататися на безкоштовній навчальній трасі, а дорослі діти можуть кататися стільки разів, скільки вони оберуть)

Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук