044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29
Аквабульвар

Аквабульвар був збудований у 1989 році в самому центрі Франції. З площею 7000 кв. м., він по праву вважається найбільшим парком водних розваг у Європі. Є Аквабульваром кілька пляжів, які розташовані під дахом і на відкритому повітрі.

Головною родзинкою аквапарку є атракціон Baleine Jonas, який має вигляд величезного 30-метрового кита. Ідея такої конструкції належить самому Жак-Іву Кусто. 1993 року блакитного гіганта вперше побачили глядачі і, треба сказати, він і досі дуже любимо малюками.

Аквабульвар - це чотириповерховий комплекс, всередині якого розташовується величезна кількість різноманітних водних розваг та атракціонів. Туристи з усього світу мріють потрапити саме сюди і це невипадково. Тут представлено чимало басейнів з холодною та теплою водою та штучними хвилями, гейзерами, фонтанами, великими та маленькими гірками, водоспадами. Зробити відпочинок справді цікавим та незабутнім допоможуть також сауна, джакузі, солярій, м'ячі, матраци, каное та безліч інших пристосувань та атрибутів.

Мегатур
Подбор тура
Пошук