044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29
У містечку на італійському острові Сардинія пропонують житло в оренду за 1 євро, але є умови

Програма «Працюй з Оллолаї», яка почала працювати минулого року, пропонує фахівцям різних сфер, що працюють віддалено, пожити у містечку протягом місяця, сплачуючи дуже низьку орендну плату.

У містечку Оллолаї, що розташоване на італійському острові Сардинія, пропонують орендувати житло, вартістю один євро за місяць, повідомляє The Mayor. Які умови такого проживання?

Програма «Працюй з Оллолаї», яка почала працювати минулого року, пропонує фахівцям різних сфер, що працюють віддалено, пожити у містечку протягом місяця, сплачуючи дуже низьку орендну плату. Натомість влада міста, у якому проживають менш ніж 1300 людей, просить у «цифрових кочівників» поділитись з місцевими мешканцями своїми професійними знаннями.

За програмою запрошують професіоналів та підприємців з багаторічним досвідом, зокрема у сфері технологій, медіа, фінансів, нерухомості та архітектури. Також пропонують подаватись людям з інших сфер – наприклад, художникам, письменникам, музикантам та науковцям. Від гостей очікують проведення майстер-класів, лекцій та презентацій, які допоможуть місцевим мешканцям дізнатись про конкретну професію.

«Працюй з Оллолаї» покриває лише вартість проживання, а харчування, пересування та інші витрати забезпечує сам гість. Гостям пропонують пожити у приватних будинках з однією або кількома спальнями, залежно від кількості осіб – у муніципалітеті наголошують, що це звичайні житлові будинки, а не готелі чи апартаменти. Програма передбачає проживання протягом одного місяця, проте умови у кожному випадку узгоджують окремо.

Для участі у програмі не потрібно підписувати жодних контрактів, окрім договору оренди житла за символічну ціну в один євро. У міській раді наголошують, що ця програма не має нічого спільного з італійською урядовою ініціативою «Будинок за один євро», яка пропонує придбати житло у маленьких містечках за символічну ціну.

Джерело: budport.com.ua

Мегатур
Подбор тура
Пошук