044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29
В Україні запустять портал міжнародних автобусних маршрутів

На порталі пасажири зможуть знайти інформацію про перевізника, маршрут, графік автобусного рейсу.

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України готується до запуску порталу міжнародних маршрутів, де в перспективі можна буде придбати квитки на регулярні автобусні рейси, повідомила пресслужба Мінвідновлення.

«Мінвідновлення спільно з Укртрансбезпекою готуються до запуску Реєстру міжнародних автобусних маршрутів у рамках реформи міжнародних пасажирських перевезень, — зазначено у повідомленні. — Наразі триває підключення міжнародних перевізників та компаній з продажу квитків до реєстру».

За інформацією заступника міністра Сергія Деркача, на порталі буде можливість «придбати квиток на легальний маршрут». Пасажири зможуть знайти інформацію про маршрут, графік автобусного рейсу та пересвідчитись, що перевізник, який його виконує, здійснює свою діяльність легально.

Наразі на порталі тестують можливість придбати квитки на міжнародні рейси онлайн із кількома компаніями, але хочуть залучити більше міжнародних перевізників та операторів продажу квитків. Компанії, які хочуть доєднатися до порталу, можуть зареєструватися за посиланням.

Джерело: ms.detector.media

Мегатур
Подбор тура
Пошук