044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29
На кордоні з Румунією відкрили новий пункт пропуску

Пропускна спроможність нового міжнародного пункту пропуску “Дяківці-Раковець” становить до 300 одиниць транспортних засобів та 1550 громадян, у тому числі 500 пішоходів.

Як пише ЦТС роботи з реконструкції прикордонної інфраструктури нового міжнародного автомобільного пункту пропуску завершено в повному об’ємі.

Угода між урядами України та Румунію передбачає цілодобовий режим роботи пункту пропуску для пішохідного, автомобільного, автобусного, крім вантажного, сполучення. На першому етапі пункт пропуску буде відкритий для порожніх вантажних автомобілів та цистерн, а пізніше, залежно від створення необхідних умов, і для переміщення товарів.

У пункті пропуску створено шість смуг руху для оформлення транспортних засобів та окрема смуга руху для пішоходів. Запланована пропускна спроможність на добу — до 300 одиниць транспортних засобів, в тому числі 10 автобусів, 1550 громадян, у тому числі 500 пішоходів.

Крім того, для здійснення пропускних операцій у пункті пропуску “Дяківці” створено окремий структурний підрозділ прикордонників.

Джерело: dovkola.media

Мегатур
Подбор тура
Пошук