044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29
Восени для туристів відкриють піраміди та музеї Єгипту

Влада Єгипту дозволила відвідування культурних пам'яток з 1 вересня. Зокрема, відкриють доступ до музеїв та археологічних пам'яток, включаючи піраміди Гізи, храмові комплекси в Луксорі та Асуані.

Про це пише видання.

Про це пише видання Cairoscene.

Крім того, з 1 вересня буде знято всі обмеження для єгиптян та іноземців на поїздки між провінціями та містами. З жовтня відновлять круїзи Нілом.

Так, на першому етапі зняття обмежень об'єкти показу працюватимуть із максимальним завантаженням у 50%. Передбачається, що Каїрський музей зможе обслуговувати не більше 200 відвідувачів за годину, інші музеї – не більше сотні, а піраміди – не більше 15.

Також встановили нові правила обслуговування туристичних груп. Так, кількість екскурсантів не повинна перевищувати 25 осіб, гіди зобов'язані носити маску та по можливості використовувати аудіосистему для забезпечення соціальної дистанції між туристами.

Крім того, влада Єгипту оголосила про зниження до 31 жовтня вартість квитків на відвідування об'єктів Верхнього Єгипту на 50 відсотків. Очікується, що це стимулюватиме швидке відновлення туризму в Луксор та Асуан.

Зазначимо, культурний туризм та річкові круїзи в Єгипті були припинені на початку серпня: об'єкти показу закрили, а відпочиваючих не випускали за межі курортних зон.

Мегатур
Подбор тура
Пошук