044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29
Коли краще їхати до Єгипту на відпочинок

Всіх, хто замислюється про поїздку до Єгипту, насамперед хвилює питання, коли краще їхати відпочивати в цю країну. Туристи обирають Єгипет ще й тому, що курорти Червоного моря підходять для відпочинку цілий рік. Але, незважаючи на ці переваги, все-таки деякі місяці на рік краще не вибирати.

За словами самих єгиптян, найкращий час для відпочинку в Єгипті, це весна і осінь, тому що адаптуватися до погоди в ці періоди року буде набагато легше, ніж в інші місяці. Також, за відгуками багатьох туристів, Хургада більш вітряне курортне місто ніж Шарм-ель-Шейх. Але цей фактор ніяк не впливає на клімат загалом.

Жовтень та листопад вважаються найкращими місяцями для відпочинку в Єгипті. Вода прогріта як «парне молоко», тепле повітря, а ще й купа різноманітних фруктів у наявності. Саме в цей період, на європейських курортах закінчується сезон, і всі намагаються поїхати кудись, де тепліше. Зазвичай, у цей період спостерігається незначне зростання вартості путівок, але завжди є можливість придбати тури, що горять, до Єгипту в Мегаріелті і насолодитися відпочинком сповна.

Десь до середини грудня триває період міжсезоння. У цей період ціни на тури трохи опускаються і людей в готелях стає трохи меншим. На вулиці, як і раніше, тепла погода і температура води в морі сприятлива для купання. Єдине, що дні стають коротшими.

Орієнтовно з 20 грудня до 10 січня в Єгипті може спостерігатися пік туристів у зв'язку з новорічними святами. А з 10 січня і до кінця місяця можна придбати найдешевші путівки. Що стосується погоди, то клімат у цей період абсолютно не спекотний, але засмагнути і купуватись ви встигнете, правда ввечері без верхнього одягу не обійтися.

Лютий — найхолодніший місяць на рік у Єгипті. Вода в Червоному морі холодна для місцевих жителів, але багато туристів так не рахують. Вечори досить прохолодні.

У березні температура повітря починає підніматися з кожним днем ​​за рахунок спекотних вітрів із пустелі. Так само прогрівається і Червоне море, що трохи охололо за зимові місяці. Квітень і травень вважаються ідеальними місяцями для відпочинку в Єгипті. Поки що немає виснажливої ​​спеки і море досить прогрілося. Але в цей період ціни на відпочинок найвищі не тільки через те, що напередодні травневих свят всі намагаються поїхати відпочити, а через арабські канікули, що припадають на цей період, що також провокує сплеск на єгипетських курортах.

Червень – проміжний місяць, коли ще не пекло, але й не так «прохолодно», як навесні. У цей період відпочиваючих стає набагато менше.

Липень і серпень краще провести в іншій країні, якщо на цей період у вас випала відпустка, оскільки саме це два найспекотніші місяці в Єгипті. Температура повітря може підніматися до 40 ° С і вище. Поніжитися на сонечку особливо не вдасться - можна згоріти за 30 хвилин перебування на сонці. На екскурсії теж особливо не поїдеш.

У вересні стає трохи прохолодніше, але все одно на вулиці стоїть спека. Насолодитися відпочинком цього місяця вам точно вдасться.

Мегатур
Подбор тура
Пошук