044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01211

Загальна інформація

Тут здається, ніби навіть чудово розписані двері старовинного савойського шале, в якому розміщується готель, ось-ось розкажуть якусь цікаву історію про минулі часи і знаменитих гостей, які побували в готелі, розкриваючи секрети, які таїть готель. Серед них 56 номерів різних категорій. Інтер'єри прикрашені в савойському та афганському стилях з використанням різьблених меблів та м'яких килимів, органічно вписуючи сучасні технології та невід'ємні риси побуту у традиційний вигляд номерів. Деякі номери мають окремий балкон або терасу. Також до комплексу входять: спа-центр, що включає басейн, джакузі, сауну та масажні кабінети, перукарня, а також ресторан та бар. Також гостям пропонуються різні розважальні програми та кімната для гри в бридж.

Розташування

Готель розташований за 200 метрів від центру Куршевель-1850.

Спа/Центр краси та здоров'я

Центр краси та здоров'я, відкритий на території готелю, пропонує гостям басейн, джакузі, сауну та масажні кабінети.

Ресторани та бари

До послуг гостей готелю ресторан і бар. У ресторані також є відкрита тераса. Вранці ресторан працює як «шведський стіл». Увечері тут звучить фортепіанна музика.

До Ваших послуг

Для проведення зустрічей та конференцій готель має в своєму розпорядженні 2 повністю обладнані та освітлені природним світлом зали для зустрічей, де можна розмістити до 60 гостей. видом на гори, приватний парк, гараж, міні-автобус (за запитом).

Прокат обладнання

У готелі передбачено прокат гірськолижного спорядження.

Кімната зберігання лиж та черевиків

У готелі є кімната для зберігання гірськолижного спорядження.

Розташування на трасах

Готель розташований поряд із основними трасами курорту.


Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук