044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01220

Резиденція розташована за 110 км від аеропорту Шамбері, за 190 км від аеропорту Ліона, за 140 км від аеропорту Гренобля.

Інтер'єр усіх 35 апартаментів виконаний у стилі альпійського шале з натуральних матеріалів, оточуючи гостей затишком та теплом. З вікон відкривається чудовий вид на долину та гірські схили. Після катання особливо приємно розслабитись у сауні резиденції. Також гості резиденції можуть користуватися сервісами готелю Koh-I Nor: його чудовим SPA-центром і ресторанами.
Можливості для катання: ski-in/ski-out. тренажерний зал, крите паркування.

ОПИС НОМЕРІВ

У номері:супутникове телебачення, Wi-Fi доступ в Інтернет, телефон, сейф, обладнання для приготування чаю та кави, тостер, холодильник, плита, духовка, посудомийна машина, фен .

Apartment 2 persons 2P(30 кв. м): балкон, вітальня з кухонною та обідньою зоною (стіл на 4 персони), спальня з двоспальним ліжком, ванна кімната з ванною. Вид на західний або східний бік.

Cabin apartment 4 persons 2PC(40 кв. м): балкон, вітальня з кухонною та обідньою зоною (стіл на 4 персони), спальня з двоспальним ліжком, спальна зона з двоярусною ліжком, ванна кімната з ванною кімнатою. Вид на західний бік.

Deluxe apartment 4 persons 3P(47 кв. м): балкон, вітальня з кухонною та обідньою зоною (стіл на 4 персони), 2 спальні (одна – з двоспальною, інша – з двома окремими ліжками), 2 ванні кімнати (одна – з ванною, інша – з душовою кабіною). Вид на західний або східний бік.

Privilege apartment 4 persons 3P2(49 кв. м): балкон, вітальня з кухонною та обідньою зоною (стіл на 4 персони), 2 спальні (одна – з двоспальною, інша – з двома окремими ліжками), 2 ванні кімнати (одна – з ванною, інша – з душовою кабіною). Вид на південний бік.

Exclusive apartment 4 persons 3P3(55 кв. м): балкон, вітальня з кухонною та обідньою зоною (стіл на 4 персони), 2 спальні (одна – з двоспальною, інша – з двома окремими ліжками), 2 ванні кімнати (одна – з ванною, інша – з душовою кабіною). Вид на південний або східний бік.

Cabin apartment 6 persons 3PC(60 кв. м): балкон, вітальня з кухонною та обідньою зоною (стіл на 4 персони), 2 спальні (одна – з двоспальною, інша – з двома окремими ліжками), спальна зона з двоярусним ліжком, 2 ванні кімнати (одна – з ванною, інша – з душовою кабіною). Вид на південно-західний або західний бік.

Deluxe apartment 6 persons 4P(81 кв. м): балкон, вітальня з кухонною та обідньою зоною (стіл на 4 персони), 3 спальні (одна – з двоспальною, інші – з двома окремими ліжками), 3 ванні кімнати (одна – з ванною, інші – з душовою кабіною). Розташовані на 3 поверсі. Вид на східний бік.

Privilege apartment 6 persons 4P2(81 кв. м): балкон, вітальня з кухонною та обідньою зоною (стіл на 4 персони), 3 спальні (одна – з двоспальною, інші – з двома окремими ліжками), 3 ванні кімнати (одна – з ванною, інші – з душовою кабіною). Розташовані на 5 поверсі. Вид на схід і Glacier de Peclet.

Exclusive apartment 6 persons 4P3(85 кв. м): балкон, вітальня з кухонною та обідньою зоною (стіл на 4 персони), 3 спальні (одна – з двоспальною, інші – з двома окремими ліжками), 3 ванні кімнати. Розташовані на 5 поверсі. Панорамний вид на долину.

Apartment 8 persons 5P(130 кв. м): балкон, вітальня з кухонною та обідньою зоною (стіл на 8 персон), 4 спальні (одна – з двоспальною, інші – з двома окремими ліжками), 4 ванні кімнати (одна – з ванною, інші – з душовою кабіною). Розташований на 6 поверсі. Мансардні стелі. Панорамний вид на долину.

Наша команда завжди до Ваших послуг. З радістю відповімо на всі запитання:

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org

Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук