044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01810

Чи вірите ви в казки? Вирушайте в Grandhotel Schloss Bensberg, і відчуття чарівництва не залишить вас протягом всього перебування в цьому розкішному замку в бароковому стилі. Готель, розташований у самому серці Кельна, оточений старовинними будинками і нагадує резиденцію середньовічної знаті. Вас вразить унікальна атмосфера гранд-готелю, кухня, удостоєна трьох зірок у гіді «Мішлен», витонченість апартаментів та найвищий рівень обслуговування. І, звичайно, запам'ятаються елегантні інтер'єри номерів, оснащених за останнім словом техніки.

Тут ви зможете насолодитися справжніми кулінарними шедеврами та неперевершеним обслуговуванням ресторану Gourmet Restaurant Vendome. Шеф-кухар готелю Йоахім Віслер – один із найзнаменитіших у Німеччині. Його кулінарний стиль поєднує інноваційний підхід та багатовікові традиції німецької кухні.

Чи плануєте ви романтичний вікенд, збираєтеся в подорож Європою або просто хочете відпочити в умовах, що підходять саме вам, – Grandhotel Schloss Bensberg надасть для цього кращу можливість.

>

Розташування:за 10 хвилин їзди від центру міста, за 20 хвилин їзди від аеропорту, за 25 хвилин їзди від залізничного вокзалу.

У готелі:120 номерів, 3 ресторани, 2 бари, закритий басейн, оздоровчий центр, тренажерний зал, 9 конференц-залів (до 120 осіб), банкетний зал (до 400 осіб).

Ресторани та бари:Gourmet Restaurant Vendome – гастрономічний ресторан (три зірки гіда «Мішлен»). Шеф-кухар – Йоахім Віслер. Винотека – понад 900 сортів вин. Розташований у дворянському особняку. Відкритий для обідів з 12:00 до 14:00 та вечерь з 19:00 до 22:00 (крім понеділка та вівторка).

Trattoria Enoteca – італійська та середземноморська кухні, винний бутік. Відкритий для обідів з 12:00 до 14:30 та вечерь з 18:00 до 22:30.

The Fireplace Bar - бар-салон. Атмосфера англійського джентльмена-клубу. Коньяки, сигари. Жива музика у п'ятницю та суботу. Відкрито з 19:00 до 01:00.

Lobby bar - коктейлі, легкі закуски, чаювання, випічка. Жива фортепіанна музика у вихідні.
Оздоровчий центр:сауна, джакузі, парна, солярій, масаж (лімфодренажний, шиацу, рейки), стоунтерапія, таласотерапія, програми з догляду за особою та тілом, косметика La Prairie, Jeanne Piaubert, Ligne St. Barth.

Номери:24 номери категорії Executive single room, 49 – Superior double room, 11 – Deluxe double room, 5 – Junior suite, 6 – Standard suite, 2 – Presidential suite.

Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук