044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01811

Вперше про Kranichstein почули у 1549 році. У період з 1578 по 1580 замок розширився під управлінням архітектора Якоба Кессельхата. Jagdschloss Kranichstein стала резиденцією ландграфа Людвіга VIII, любителя полювання. Він подарував замку його справжнє ім'я та визначив його характер. У 1826 Jagdschloss Kranichstein перетворилася на літню резиденцію великого герцога Людвіга I. У 1952 Jagdschloss Kranichstein був відкритий в якості музею полювання. У 1988 році почалася реставрація Jagdschloss, яка є третьою за величиною збереженою пам'яткою в Гессені.

У 1992 році в замку відкрився ресторан. 1996 року реставрацію було завершено. Двома роками пізніше у замку було відкрито музей. У березні 1997 року з'явився Hotel Jagdschloss Kranichstein: 11 номерів на двох, 4 сьюти, зал реєстрації, банкетні зали (місткістю до 180 осіб), каплиця. Зали Marstall та Rondellsaal, розташовані в музейній частині замку, ідеальні для проведення концертів та великих прийомів до 300 осіб. Замок оточує чудовий ліс, де гості готелю із задоволенням гуляють.

Готель розташований за 10 хвилин їзди від центру Дармштадта, за 30 хвилин – від аеропорту Франкфурта, 40 хвилин – від франкфуртського ярмарку та центру Франкфурта.

У готелі 15 номерів різної категорії з них 11 номерів на двох і 4 сьюта. За бажанням гостей надається додаткове ліжко та дитяче ліжечко.

У кожному номері:телевізор, радіо, прямий телефон, міні-бар, сейф, фен, прес для штанів.

Ресторан Jagdschloss-Schänke в Kavaliersbau з чудовою терасою пропонує відмінну кухню та місцеві вина, а також кондитерські вироби з власної кондитерської. Завдяки цьому ресторан є найпопулярнішим екскурсійним місцем. Крім класичних та традиційних німецьких страв, меню пропонує на вибір різні делікатеси та страви з риби. Фірмові страви виготовлені з того, що дає місцева природа. Не залишені поза увагою і вегетаріанці, і гурмани, і діти.

В ресторані Landgraf Ludwig VIII подають традиційні німецькі страви, у приготуванні яких використовують місцеві інгредієнти. Краще відчути смак страв можна за допомогою великої колекції вин із 180 сортів. У ресторані постійно відбуваються різноманітні кулінарні заходи, наприклад «Рибний достаток».

Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук