044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01914

Готель «Reikartz Поляна» розташований у мальовничій долині річки Піня, що знаходиться в Свалявській улоговині (передгір'я Українських Карпат). Готель розташований у популярному бальнеологічному курорті Поляна на Закарпатті, на висоті 320 м над рівнем моря. На базі готелю працює SPA & Wellness центр, який спеціалізується на грязелікуванні та бальнеології.

Послуги. Готель «Reikartz Поляна» включає 50 номерів, SPA & Wellness-центр, конференц-зал, ресторан та бар. Spa & Welness центр готелю пропонує: солярій, лікувальний масаж, апаратну фізіотерапію комплексні програми бальнеології та грязелікування. Маленьким гостям готель пропонує ігрову кімнату, дитячий майданчик та літній басейн. А також сауна, фіто-бар, фітнес-зал, трансфер, пральня, WI-FI.

«Reikartz Поляна» пропонує гостям 50 сучасних номерів наступних категорій номерів: «Класік», «Стандарт», «Суперіор», «Люкс».

В усіх номерах:

  • односпальні або двоспальні ліжка;
  • ванна кімната з душовою кабіною або ванною;
  • шафа;
  • кондиціонер;
  • банні халати;
  • фен;
  • робочий стіл;
  • тумба під багаж;
  • міні-бар;
  • міні-сейф;
  • телевізор;
  • супутникове ТБ;
  • телефон;
  • гігієнічний набір;
  • Wi-Fi.

Вартість номерів.

Категорії номерів

Категорія номера

Кількість номерів

Площа номера

У номері:

2-місний класик

2

24 м2

Номер із зручностями: (сумісний з/в з ванною).

У номері: банні халати, два односпальні або двоспальне ліжко, кондиціонер, міні-бар, міні-сейф, фен, телевізор, супутникове ТБ, доступ до інтернету через Wi-Fi , телефон, шафа, робочий стіл, номер мансардного типу без балкона (мансардне вікно).

Додаткове місце (1) - євророзкладушка.

2-місний стандарт

7

24 м2

Номер із зручностями: (сумісний з/в з ванною).

У номері: бані халати, два односпальні або двоспальне ліжко, кондиціонер, міні-бар, міні-сейф, фен, телевізор, супутникове ТБ, доступ до інтернету через Wi-Fi , телефон, шафа, робочий стіл, номер мансардного типу, балкон.

Додаткове місце (1) - євророзкладушка.

2-місний суперіор

28

24 м2

Номер із зручностями: (сумісний з/в з ванною).

У номері: банні халати, два односпальні або двоспальне ліжко, кондиціонер, міні-бар, міні-сейф, фен, телевізор, супутникове ТБ, доступ до інтернету через Wi-Fi , телефон, шафа, робочий стіл, балкон.

Додаткове місце (1) - євророзкладушка.

2-місний люкс мансардний

2

34-38 м2

Номер із зручностями: (сумісний з/в з ванною).

У номері: банні халати, два односпальні або двоспальне ліжко, диван або крісло у вітальні, журнальний столик, кондиціонер, міні-бар, міні-сейф, фен, телевізор, супутникове ТБ, доступ до інтернету через Wi-Fi, телефон, шафа, робочий стіл, без балкона.

Додаткове місце (2) - диван.

2-місний
2-кімнатний люкс

9

34-38 м2

Номер із зручностями: (сумісний з/в з ванною).

У номері: банні халати, два односпальні або двоспальне ліжко, диван або крісло у вітальні, журнальний столик, кондиціонер, міні-бар, міні-сейф, фен, телевізор, супутникове ТБ, доступ до інтернету через Wi-Fi, телефон, шафа, робочий стіл, балкон.

Додаткове місце (2) - диван.

* Площа номерів вказана орієнтовно

Діти:
приймаються з будь-якого віку.

Живлення:
сніданок та вечеря за системою «шведський стіл» (європейська та українська кухня, дієтичне меню).

Інфраструктура:

- Spa-зона (сауна, критий басейн з гідромасажем, тренажерний зал, солярій)
- невеликий літній басейн під відкритим небом.
- прокат велосипедів
- походи за грибами та ягодами
- джип-тури
- рафтинг та спуск гірськими річками на катамаранах
- поїздки на квадроциклах
- тренінг на кінній базі
- пейнтбол
- піші та велосипедні прогулянки мальовничими місцями
- ресторан
- фіто-бар
- тераса з гриль-баром
- дитячий майданчик
- ігрова кімната з настільними іграми
- фільмотека
- конференц-зал (30 місць): професійне обладнання для ділових заходів, доступ до інтернету через WI-FI, організація банкетів, фуршетів, дегустацій, кава-брейок
- послуги бізнес-центру: відправлення повідомлень факсом, копіювання документів, сканування, кольоровий та чорно-білий друк, запис CD-дисків, зчитування та запис Flash-карт
- транспортні послуги
- екскурсійне обслуговування.

Найближчі підйомники:
• Гірськолижний підйомник в урочищі Ведмежий
за 2 км від готелю, неподалік від села Поляна, бугельний підйомник завдовжки 800 метрів, траса завдовжки 1200 метрів. є завжди, настрілюють гармати, після чого траса котиться ретрактами. Є нічне освітлення траси, дві автостоянки, прокат спорядження.• Гірськолижний витяг у с. Солочин за 6 км від готелю розташовані 3 траси загальною протяжністю близько 1000 метрів, два бугельні витяги завдовжки 400 і 750 метрів. Є снігова гармата. Прокат лижного спорядження біля підніжжя гори. Дорогою до витягу функціонує ковзанка та прокат ковзанів.
Гірськолижні траси курорту Пилипець за 70 км від готелю: бугельний витяг «Боржавські полонини» - 1500 м; канатно-крісельна дорога – 1650 м, витяг «Магура» – 900 м; для дітей та початківців зручнішим буде витяг довжиною 450 м, який знаходиться ближче до в'їзду в село.
Гірськолижний комплекс Плай: відстань від готелю «Reikartz Поляна» - 65 км, 3 витяги - два чотирикрісельні витяги Doppelmayer (довжиною 1000 м, нижня станція на висоті 792 м, верхня 1060 м) та бугельний витяг довжиною 350 м, 6 основних трас (довжина до 1200 м, перепад висот 260 м).

2-місний класик

Рейкарц (Reikartz) Поляна готель. сніданок вечеря. Ціни за ніч, номер.

Ціновий період

2 дорослих

1-місцеве розміщення

01.09 - 31.10

1152

836

01.11 - 26.12

1047

760

Рейкарц (Reikartz) Поляна готель (путівка лікування від 7-ми н.)., номер.

Ціновий період

2 дорослих

1-місцеве розміщення

01.09 - 31.10

1800

1139

2-місний стандарт

Рейкарц (Reikartz) Поляна готель. сніданок вечеря. Ціни за ніч, номер.

Ціновий період

2 дорослих

1-місцеве розміщення

01.09 - 31.10

1224

908

01.11 - 26.12

1113

825

Рейкарц (Reikartz) Поляна готель (путівка лікування від 7-ми н.). 3-разове + лікування. Ціни за ніч, номер.

Ціновий період

2 дорослих

1-місцеве розміщення

01.09 - 31.10

1866

1205

Вартість інших категорій номерів – на запит.

Знижки:

діти до 5 років розміщуються в одному номері з батьками без надання додаткового місця безкоштовно.

Вартість розміщення дітей старше 6 років та дорослих на додаткове місце у номері - 500 гривень/добу з харчуванням сніданок та вечеря за системою "шведський стіл".

У вартість входить:

проживання в номері обраної категорії, сніданок та вечеря за системою «шведський стіл», прийом мінеральної води (бювет у лобі готелю), відвідування фітнес-зони готелю, басейн, сауна та тренажерний зал, літній басейн під відкритим небом, доставка кореспонденції , місце на автопарковці на території готелю, доступ до мережі Інтернет у номері (Wi-Fi).

Лікувальний пакет: проживання в номері обраної категорії, 3-разове харчування (сніданок та вечеря «шведський стіл», обід - комплексний), консультація лікаря, курс лікування мінеральною водою, необмежене користування басейном, необмежене користування сауною (за відсутності протипоказань): римською та фінською, сліпе зондування жовчного міхура мінеральною водою та сорбітом, ванна за призначенням лікаря (мінеральна ванна / ароматизована ванна / сірчана ванна / ванна з біоф фіточай за призначенням лікаря (нирковий збір, шлунковий збір, ламінарія, шипшина, ромашка та липа, м'ята та меліса, лісові ягоди тощо), кисневий коктейль, аквааеробіка (за призначенням лікаря), відвідування спортзалу (за призначенням лікаря). /p>

Додатково оплачується:

УВАГА! Додатково оплачується туристичний збір у розмірі 1% вартості проживання за весь період (оплачується в обов'язковому порядку туристами під час бронювання)!

Наша команда завжди до Ваших послуг. З радістю відповімо на всі запитання:

ТЕЛЕФОНУЙТЕ: ️тел. (viber) +38(097) 550 55 40, +38 (073) 550 55 40

ПИШІТЬ: fly@mega-tour.org



Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук