044594-30-30
01014 Україна, м.Київ,
бульв. Лесі Українки, 29

ID: 01614

Монтре - справжній світський курорт: тут безліч казино, ресторанів, салонів. Витончені особняки потопають у зелені лаврів, магнолій, пальм, кипарисів та мигдалю. Сходи спускаються прямо до берега, вздовж якого проходить чудовий бульвар. Променад вздовж озера - набережна завдовжки 15 км, навпроти вкриті вічними снігами гірські вершини, озеро, яким ходять прогулянкові пароплави, чарівні та затишні готелі, найбагатше культурне життя.

Гора Монт-Перелін, дивовижної краси створення природи, становить невід'ємну частину місцевого пейзажу. Поціновувачі краси прагнуть сюди з усіх боків світу, щоб помилуватися видом озера та гір, вкритих сніговими шапками. На схилах Монт-Переліна розкинулися виноградники. З них щороку збирають урожай, який потім перетворюється на чудове вино.

Напевно, найкращий спосіб познайомитися з цими місцями і відчути їх чарівність - це прогулянка по горах і пагорбах, з яких відкриваються чарівні краєвиди, і променад вздовж озера, по якому бігають прогулянкові пароплави і яхти.

Популярним курорт зробили Прекрасне розташування і м'який клімат, чудові краєвиди, готелі найвищого класу, що зберегли чарівність старовини, зробили Монтре улюбленим місцем богеми. Тут живуть зірки міжнародної величини, наприклад Барбара Хендрікс. Також тут зупинялися Жан-Жак Руссо, Володимир Набоков, Чарлі Чаплін, бували Байрон, Чайковський, Хемінгуей.

На відстані годинної пішохідної прогулянки вздовж берега озера знаходиться один з найвідоміших замків Європи - Шильйонський замок, який потряс Байрона і оспіваний ним в поемі "В'язень Шильйонського замку". Зовнішність замку, що велично височіє на невеликому скелястому острівці, не змінювався з середини 13 століття. Підземелля та темниці, лицарський зал та зал Правосуддя та дерев'яна каплиця досі чудово зберегли дух епохи боротьби герцогів Савойських із протестантами.

Відстань від Женеви - 85 км, від Цюріха -188 км, від Лугано - 364 км.

Готель Eden Palace au Lac можна назвати однією з перлин вікторіанської архітектури Швейцарської Рів'єри. Готель приймає гостей з 1896 року і з того часу набув всесвітньої популярності. Eden Palace au Lac розташований в одному з наймальовничіших місць планети і може похвалитися дивовижними видами на Женевське озеро і Савойські Альпи, а також садами, що спускаються прямо до водної гладі озера. Готель славиться своїми найкращими традиціями швейцарської гостинності, запрошуючи гостей в оазис комфорту, відпочинку та теплої атмосфери. Висока якість обслуговування підтверджується всесвітньо визнаними сертифікатами ISO 9001-2000. У готелі є басейн, фітнес-клуб, сауна та гастрономічні ресторани.

О 1 годині їзди на автомобілі або поїзді від міжнародного аеропорту Женеви, за 30 хвилин їзди від зупинки TGV на вокзалі Лозанни, за 5 хвилин від станції Монтре.

У готелі 110 номерів, включаючи: 100Luxury Room, 9Junior Suiteі 1Suite. Усі номери періодично оновлюються. Номери дуже елегантні та комфортні.

Гастрономічні ресторани La Terrasse і le Jardin принесуть справді незабутнє задоволення не лише гурманам. Ресторан Belle Epoque та сад завжди готові прийняти гостей.

Версія для друку Мегатур
Подбор тура
Пошук